کد خبر: 999792
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۳:۴۵
قرارگاه‌هایی برای حمایت از خانواده‌های آبرومند بعد از آنکه سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران در شب عید تعداد ۵۰ هزار بسته معیشتی و بهداشتی - سلامتی توزیع کرد، در واقع استارت حرکت برای حمایت از آسیب‌دیدگان اقتصادی کرونا آغاز شد. از همان زمان پایگاه‌هایی به این امر اختصاص داده شد و فعالیت خود را شروع کردند تا اینکه فرمایشات مقام‌معظم رهبری از راه رسید. بیاناتی که راه را هموار کرد و با ایجاد یک اتحاد و عزم ملی در بین تمام ایرانیان، رزمایش همدلی و کمک مؤمنانه را رقم زد.
سرویس ایران جوان آنلاین: در حال حاضر و در شهرستان‌های تهران قرارگاه‌هایی مشغول جمع‌آوری کمک‌های مردمی و خیران هستند که می‌شود حضور همه سازمان‌ها و نهاد‌های حمایتی را در آن‌ها دید. فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران در‌این‌باره می‌گوید: «پیرو فرمایشات حضرت آقا که کمک مؤمنانه، مواسات و همدلی را مطرح کردند، ما هم یک قرارگاه مرکزی تحت‌عنوان قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، برپا کردیم، به تبع قرارگاهی که سردار سلامی در کل سپاه ایجاد کردند.»

سردار حسن حسن‌زاده ادامه می‌دهد: «در همین راستا در سطح استان با همه مسئولان نهاد‌های امداد‌رسان مثل کمیته امداد امام‌خمینی (ره)، سازمان بهزیستی و بنیاد برکت و دیگر نهاد‌ها نشستی برگزار شد تا در قرارگاه‌ها حضور داشته باشند. بعد از آن ۱۷ قرارگاه شهرستانی تشکیل شد که همه سازمان‌های حمایتی در کنار مؤسسات خیریه و معتمدان و خیران در آن نقش دارند.» قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سه کار عمده را پیگیری می‌کند که اولین آن شناسایی ظرفیت‌های شهرستان‌ها برای جمع‌آوری کمک‌ها و متمرکز کردن آنهاست.

بعد از آن، شناسایی خانواده‌های آسیب‌پذیری است که تحت حمایت هیچ نهادی قرار ندارند و افراد و خانواده‌هایی که از کرونا آسیب دیده‌اند و آماری از آن‌ها وجود ندارد. این کار می‌تواند کمک بزرگی برای تشکیل یک بانک اطلاعات متمرکز شهرستانی در این زمینه باشد؛ و در مرحله آخر توزیع عادلانه و با حفظ کرامت خانواده‌ها قرار دارد که بر عهده این قرارگاه گذاشته شده است. فرمانده سپاه سیدالشهدا (ع) استان تهران با بیان اینکه ما، خانواده‌های کم‌برخوردار و خصوصاً کسانی که به خاطر شرایط موجود دچار مشکل شده‌اند را خانواده‌های آبرومند نامگذاری کرده‌ایم، می‌گوید: «تشکیل بانک اطلاعات متمرکز در مورد خانواده‌های محروم و آسیب‌دیده بسیار حائز اهمیت است که در دستور کار قرار گرفته است.» حسن‌زاده ادامه می‌دهد: «این بانک اطلاعاتی که قابلیت اندروید شدن دارد به صورت آزمایشی در شهریاربه اجرا گذاشته‌ایم و همه نهاد‌هایی که قرار است در امر توزیع کمک‌ها مشارکت داشته باشند، می‌توانند با نصب و استفاده از این برنامه کمک‌های خود را به هر خانواده ثبت کنند.» به گفته این مسئول، تدبیر این است که در ماه مبارک رمضان، یک یا دو بسته معیشتی به خانواده‌های آبرومند اهدا شود که بخش اول آن در مرحله اول آغاز شده و بعد از این قرار است به سراغ کمک‌های نقدی بروند. حسن‌زاده در اهمیت کمک‌های نقدی می‌گوید: «تصور کنید خانواده‌ای بچه شیرخوار دارد و در تهیه شیرخشک به مشکل خورده، یا بیمار دارند و برای تأمین هزینه‌های درمان یا در پرداخت اجاره خانه به مشکل خورده‌اند. ما با توافقاتی که با دستگاه‌های مختلف کرده‌ایم، قرار شده در مراحل بعدی حمایت، با تقدیم کارت هدیه یا بهتر از آن، کاری که در حال پیگیری آن هستیم و بسیار آبرومندانه است و با حفظ شئونات و کرامات خانواده‌ها انجام می‌شود، گرفتن کد ملی و شماره حساب از این افراد، بعد از هماهنگی و جمع‌آوری منابع و کمک‌ها در شهرستان‌ها، به صورت یکسان و متناسب با تعداد خانواده‌ها برایشان مبالغی واریز شود.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار