کد خبر: 97906
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۶:۲۱
به گزارش «جوان آنلاین»، در اواخر تیرماه امسال فردی با مراجعه به کلانتری 101 تجریش، پلیس را در جریان یک کلاهبرداری میلیونی قرار داد. فرد شاکی گفت: چندی پیش با شخصی به نام علی علیزاده که خود را مأمور یکی از ادارات دولتی خیر معرفی می‌کرد، آشنا شدم و از آنجا که با مشکلات مالی روبه‌رو بودم با او در خصوص مسکن و اسباب و اثاثیه منزل صحبت کردم که بعد از مدتی عنوان کرد می‌تواند جهت خرید مسکن مهر و اخذ دیگر تسهیلات به من کمک کند.
با گذشت زمان، وی با اغفال من و اخذ مبلغ 8 میلیون تومان وجه نقد و تعدادی مدارک هویتی مثل شناسنامه و ... متواری شد که تاکنون هیچ اطلاعی از او ندارم.
پس از مطرح شدن این شکایت، به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای ناحیه یک تهران(الهیه) پرونده‌ای در این خصوص تشکیل شد و شناسایی و دستگیری فرد کلاهبردار در دستور کار کارآگاهان پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
در ادامه بررسی‌ها، تعدادی از مالباختگان شناسایی شدند که آنها نیز عنوان کردند این فرد پس از اخذ پول متواری شده است.
بدین‌ترتیب با شناسایی خودروی متهم، آدرسی از صاحب خودرو در یکی از شهرهای حاشیه‌ای تهران به دست آمد و مشخص شد که مالک خودرو دو سال پیش اقدام به خرید خودرو کرده، اما نسبت به انتقال مدارک آن اقدامی نکرده است و با اینکه خودرو چندبار توسط افراد مختلف خرید و فروش شده نشانی از آخرین خریدار خودرو وجود ندارد.
با توجه به این مسأله، دستور توقیف خودرو به تمامی گشت‌های پلیس آگاهی تهران بزرگ اعلام می‌شود و سرانجام ساعت 4 بعدازظهر 22 شهریور پیکان سفید رنگ، تحت تعقیب کارآگاهان در میدان تجریش شناسایی و توقیف می‌شود و سرنشینان آن هم به پایگاه یکم منتقل می‌شوند.
با انتقال متهم به پایگاه یکم، هویت واقعی وی به نام «مجید» مشخص می‌شود. در تحقیقات و بازجویی از متهم، وی اعتراف می‌کند که دارای مکان مشخصی نبوده و شب‌ها نیز داخل ماشین استراحت می‌کرد و در پوشش مأمور ادارات و سازمان‌های دولتی دست به کلاهبرداری می‌زد.
در بازرسی از خودروی متهم، پلیس موفق به کشف تعدادی کتب رمالی و فال‌بینی، تعدادی مدارک شناسایی متعلق به افراد غیر و تعدادی عکس زنان جوان می‌شود.
با کشف این کتاب‌ها و با توجه به سابقه به دست آمده از متهم درخصوص فالگیری در سال 86، احتمال می‌رود که این بار هم در قالب رمال و فالگیر اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده باشد.
در حال حاضر تعداد چهار نفر از مالباختگان این پرونده شناسایی شدند که متهم به ترتیب اقدام به دریافت 8 میلیون تومان، 42 میلیون تومان جهت فروش زمین با مدارک واهی جعل شده، 7 میلیون و 800 هزار تومان تهیه وام مسکن مهر و وام خرید خودرو و 800 هزار تومان جهت دریافت وام جهیزیه از آنان کرده است.
به گفته سرهنگ کارآگاه علی اکبرپور، رئیس پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به دستور مقام قضایی انتشار بدون پوشش متهم صادر تا در صورت شناسایی وی که دارای سابقه دستگیری در سال 86 نیز می‌باشد (به جرم رمالی و فالگیری) مالباختگان جهت طرح شکایت می‌توانند به پایگاه یکم و یا شعبه اول بازپرسی دادسرای ناحیه یک مراجعه کنند.
سرهنگ اکبرپور در ادامه به شهروندان توصیه کرد که یکی از شروط انجام امور مربوط به دریافت وام از بانک‌ها و دیگر مؤسسات مالی، حضور شخص متقاضی وام در محل می‌باشد، لذا ادعای فرد یا افرادی را که عنوان می‌کنند بدون حضور متقاضی می‌توانند وام بدهند، جدی نگیرند و خود پیگیر این امور باشند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار