کد خبر: 97734
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۸۸ - ۰۶:۰۰
درمراسم معارفه رئیس سازمان تربیت‌بدنی برگزار شد
فریدون حسن
مراسم تودیع و معارفه رؤسای جدید و قدیم سازمان تربیت‌بدنی پنج‌شنبه گذشته با حضور دکتر محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور برگزار شد.
رئیس‌جمهور طی سخنانی در این مراسم، درخصوص قلمداد کردن ورزش به عنوان یک کار فرهنگی و اجتماعی گفت: بسیاری از تبادلات انسانی و فرهنگی خارج از چارچوب‌های رسمی از طریق ورزش انجام می‌شود.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه مسؤولیت جامعه ورزش و ورزشکاران ما بسیار سنگین است، گفت: توانمندی و پتانسیل ورزش کشور ما بسیار بالاست و من این را فقط برای تشویق شما نمی‌گویم بلکه یک حقیقت است، هرجایی که ما در عرصه‌های ورزش مصمم شدیم و پافشاری به خرج دادیم، نتیجه گرفتیم، گرچه از نگاه این خادم کوچک نتیجه اصلی همان پافشاری، همت کردن و اراده کردن است.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه ما به توانمندی‌ جامعه ورزش خود اعتقاد کامل داریم، اظهار کرد: برخی بعد از مسابقات المپیک گفتند تیم‌های اعزامی ایران مدال کمی کسب کردند و در واقع تمام زحماتی را که صورت گرفته بود زیر سؤال بردند که چیز خوبی نبود، پیروزی‌ها و کسب سهمیه برای حضور در المپیک گام‌های روبه‌جلویی بود که نادیده گرفته شد.
متأسفانه برخی فکر می‌کنند پیروزی فقط کسب مدال است، البته این نیز بسیار مهم است ولی باید به تلاش و زحماتی که کشیده شده نیز توجه شود.
احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: باید یک یا حسین و یا علی دیگر بگوییم و همت‌ها را بسیج کنیم تا به جایی برسیم که هر ایرانی حتی برای پنج دقیقه هم که شده در روز ورزش کند.
احمدی‌نژاد در بخش دیگری از سخنانش ضمن تشکر از زحمات علی‌آبادی گفت: آقای علی‌آبادی از مدیران دلسوز و فداکار ما هستند و هرجا مسؤولیتی پذیرفته‌اند با جان و دل کار و تلاش کرده‌اند و در خدمت ورزش خواهند بود.
رئیس‌جمهور به اهمیت توجه به ورزش بانوان اشاره کرد و افزود: باید در این مورد اهتمام جدی داشته باشیم، ورزش قهرمانی بانوان بسیار مهم و دارای پیام برای دنیاست. حضور زنان ما با حفظ کرامت و ادب ایرانی و اسلامی باعث برهم زدن معادلات دنیا می‌شود.
احمدی‌نژاد در پایان گفت: دولت با تمام توان در خدمت ورزش است، هیچ بخشی در ورزش نباید در چهار سال آینده دچار مشکلات مالی و تدارکاتی باشد.
علی‌آبادی: دو برابر 70 سال گذشته مجموعه ورزشی ساخته‌ایم
در ادامه این مراسم محمد علی‌آبادی رئیس سابق سازمان تربیت‌بدنی در توصیف محیط ورزش گفت: محیط ورزش محیطی همراه با اشک و لبخند است که برخاسته از دل مردم است.
علی‌آبادی ضمن بیان مشکلات پیش‌روی ورزش و مشکل کمبود فضا افزود: در طول 70 سال تاریخ ورزش تنها 3 هزار و 750 مکان ورزشی ساخته شده اما با توجه به افزایش بودجه‌های عمرانی در طول 4 سال گذشته 7 هزار و 500 مجموعه ورزشی در کشور احداث شد که این میزان دو برابر 70 سال گذشته است که البته بازهم باید افزایش پیدا کند.
سعیدلو: استقلال و پرسپولیس بزودی واگذار می‌شوند
بعد از سخنان علی‌آبادی، علی سعید‌لو رئیس جدید سازمان تربیت‌بدنی طی سخنانی به اهداف و برنامه‌های خود اشاره کرد و گفت: تشکیل شورای راهبردی ورزش به عنوان یک اتاق فکر از ضرورت‌های ماست.
سعیدلو افزود: ما به مردمی شدن ورزش توجهی ویژه خواهیم داشت و در راستای اجرای اصل44 قانون اساسی در این عرصه تلاش می‌کنیم، همچنین بازنگری طرح جامع ورزش نیز جزو اولویت‌های کاری است. وی در خصوص دو باشگاه استقلال و پرسپولیس هم افزود: به طور قطع دستور ریاست جمهوری در اواخر سال گذشته مبنی بر واگذاری این دو تیم به دلیل اینکه می‌خواهیم ورزش را مردم اداره کنند هرچه‌زودتر اجرایی می‌شود.
سعیدلو همچنین با اعلام خبر ویژه در ارتباط با ورزش گفت: بندی که سال‌ها ورزش در برنامه دولت به دنبال آن بود در برنامه پنجم توسعه گنجانده شد. براساس این بند از زمان اجرایی شدن برنامه پنجم یک درصد از کل بودجه جاری و عمرانی کلیه دستگاه‌های کشور باید در امر ورزش هزینه شود.
وی گفت: در سال‌های قبل دستگاه‌ها در این باره مجاز بودند ولی اکنون برای آنها تکلیف شده و این یعنی رقمی بین هزار تا دو هزار میلیارد تومان برای ورزش.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار