دبیر سیامین جشنواره تئاتر استان کردستان در گفتگو با خبرنگار جوان اظهار کرد: هیئت داوران بازبین سیامین جشنواره تئاتر استان کردستان متشکل از آقایان صلاح محمدی، نعمت ایزدی و کورش احمدی، پس از بازبینی زنده نمایشهای متقاضی حضور در جشنواره در شهرستانهای مختلف استان، هشت نمایش را برای حضور در مرحله نهایی جشنواره معرفی کرد.
شهرام میرزایی افزود: نمایش "ال کلاسیکو" نوشته احسان روحی به کارگردانی فریدون احمدی از سنندج، نمایش "بی حالی" نوشته و کارگردانی بنیامین احمدی از سنندج، نمایش "چند غروب مانده تا شب" نوشته حسن ترقی به کارگردانی فرشید کرمی از سنندج، نمایش "رخ در رخ" نوشته ناصر حسینی مهر به کارگردانی رزگار خاطری از سنندج از جمله نمایشهایی هستند که به مرحله پایانی سیامین جشنواره تئاتر استانی معرفی شدند.
به گفته وی، نمایش "رسنهای گور" نوشته باقر سروش به کارگردانی کامران جباری از بیجار، نمایش "قرار" نوشته و کارگردانی یونس صحرارو از قروه، نمایش "کهنه زخمها" نوشته و کارگردانی پریسا قلی پور از سنندج و نمایش "ماندن" نوشته مهدی میرباقری به کارگردانی علیرضا اسماعیلی از سقز جواز حضور در مرحله پایان این دوره از جشنواره تئاتر استانی را دارند.
دبیر سیامین جشنواره تئاتر استانی کردستان گفت: تمامی نمایشهایی که از اول شهریور سال ۹۷ تا اول آبان سال جاری تولید و اجرای عمومی شده باشند، امکان شرکت و حضور در این دوره از جشنواره تئاتر استانی را داشتند.
میرزایی با اشاره به اینکه ۲۱ اثر نمایشی به دبیرخانه این دوره از جشنواره ارسال شد، یادآوری کرد: سنندج با ۹ اثر بیشترین و شهرستانهای بانه و مریوان هر کدام با یک اثر کمترین مشارکت را در این جشنواره داشتند.
سی امین جشنواره تئاتر استان کردستان با دبیری شهرام میرزایی، از ۲۷ تا ۳۰ آبان ماه ۹۸ در سنندج برگزار میشود.