ناصر ابراهیمیصدر اظهار داشت: در مورد تقلبات ممکن در گوشت چرخکرده باید اینطور عنوان کرد که، ممکن است گوشت مانده و تاریخ منقضی و فاسد حتی گوشت منجمد دیفریز شده (یخ زدایی) مخلوط چرخکرده فلهای شده باشد و یا ممکن است به جای گوشت گوسفند و گاو، گوشتهای دیگر که هویتشان معلوم نیست و ارزش غذایی پائینی دارند (مانند سنگدان، گوشت گله گاوی و...) استفاده شده باشد همچنین این احتمال هم وجود دارد که گوشت تک سمیها و یا گوشت حیوانات دیگر با چربی گوسفندی ترکیب شده و چرخ شده باشد.
وی افزود: در گوشت چرخکرده فلهای به دلیل اینکه بافتش در اثر چرخ کردن از هم گسسته شده همچنین خون آبه ایجاد میشود، امکان رشد باکتریهای بیماریزا در آن افزایش یافته و سریعتر دچار فساد میشود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی ادارهکل دامپزشکی استان در مورد گوشت مصرفی کبابیها و غذاخوریها اذعان داشت: نمونهبرداری از این واحدها به صورت مرتب انجام میگیرد و برای تشخیص هویت گوشتهای مصرفی، نمونهها به آزمایشگاه تشخیص بافت به آزمایشگاه مرجع سازمان دامپزشکی کشور ارسال میگردد که بالغ بر 23 پرونده به دلیل تقلب و مخلوط کردن گوشت مرغ و سنگدان مرغ به مراجع قانونی ارسال شده است.
وی همچنین افزود: نظارت مستقیم بر کبابیها و مراکز طبخ بر عهده مرکز بهداشت و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوده و همراهی دامپزشکی اکثرا در قالب تفاهمنامهها و بازدیدهای مشترک با دانشگاه علوم پزشکی (مرکز بهداشت) صورت میگیرد.
ابراهیمیصدر خطر استفاده از افزودنیهای غیرمجاز (نظیر ترکیبات نیتریت و یا خون) برای افزایش عمر ماندگاری و پررنگ کردن مطلوب در گوشت چرخکرده فلهای را محتمل دانست و از مردم عزیز خواست به هیچوجه گوشت چرخکرده فلهای نخرند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را با شماره تلفن 1512 در میان بگذارند.