کد خبر: 96666
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۲:۴۸
به گزارش تابناک، روزنامه «السیاسه» کویت با انتشار عکسی در شماره امروز خود، مدعی شد که این عکس متعلق به طراح اصلی حمله 11 سپتامبر است که از سال 2003 تاکنون تصویری از او منتشر نشده بود.
خالد شیخ محمد، عضو پاکستانی الاصل القاعده که بر پایه اعترافات خود، طراح اصلی واقعه 11 سپتامبر است، در اعترافاتش که از یک نوار ضبط شده پخش می‌شد، مدعی شد: من مسئول عملیات 11 سپتامبر از آغاز تا پایان و نیز فرمانده نظامی کلیه عملیات خارجی در کل جهان تحت فرماندهی شیخ اسامه بن لادن و دکتر ایمن الظواهری بودم.
او در دیگر اعترافاتش گفته بود: در تدارک ترور بیل کلینتون و جیمی کارتر، رؤسای جمهور اسبق آمریکا، پرویز مشرف رئیس‌جمهور پاکستان و پاپ ژان پل دوم، رهبر فقید کاتولیک‌های جهان دست داشته است.
«خالد شیخ محمد» همچنین ابراز داشته بود: در برنامه‌های نقشه منفجر کردن دفتر ستاد فرماندهی ناتو در بروکسل، تدارک عملیات تروریستی در آسمان خراش «امپایر استات بیلدینگ» نیویورک و همچنین حمله مسلحانه به کشتی نیروی دریایی آمریکا در تنگه هرمز، جبل الطارق و سنگاپور دست داشته است.
خالد با وجود فشارهایی که در مدت بازجویی بر وی وارد آمده بود در همان زمان به گونه‌ای سخن می‌گفت که گویی نسبت به تفکراتش ذره‌ای عقب‌نشینی نکرده است. او تأکید کرده بود: «هنگامی که آمریکا به عراق حمله کرد برای صدام، گل رز یا بوسه نفرستاد. آنها بمباران کردند و مطمئنا من دشمن آمریکایی‌ها هستم.»
البته او گفته بود که از کشته شدن سه هزار نفر در حوادث 11 سپتامبر خوشحال نیست و بیان داشت: «من حتی متأسفم. دوست ندارم کودکان را بکشم، دوست ندارم مردم را بکشم.»
این گزارش می‌افزاید: خالد شیخ محمد پاکستانی در بخشی از نوشته‌ اعتراف گونه‌اش در گوانتانامو، اسامه بن‌لادن، رهبر القاعده را با جرج واشنگتن مقایسه کرد که استعمار انگلیس را از بین برد و نخستین رئیس‌جمهوری آمریکا شد.
وی گفت: «او نیز همین کار را انجام می‌دهد. وی تنها مبارزه می‌کند. وی به استقلال خود نیاز دارد.»
گفتنی است، خالد شیخ محمد اول مارس سال 2003 میلادی در راولپندی پاکستان بازداشت شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار