کد خبر: 924229
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۷
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور :
فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور گفت: در سایه امنیت شاهد عبور بیش از هزاران هواپیما از آسمان ایران هستیم که قبل از این اتفاقات فقط ۳۰۰ هواپیما عبور می‌کردند که البته از تعداد ۱۰۰۰ هواپیمای عبوری از آسمان ایران بیش از ۷۰۰ هواپیما از منطقه شمال‌غرب عبور می کند.

عباس عظیمی امروز در سخنرانی پیش از خطبه نماز عبادی و سیاسی جمعه در مصلای اعظم امام خمینی(ره) تبریز با تبریک ایام ذی‌الحجه اظهار کرد: تروریسم بین‌المللی پدیده شومی است که ایران اسلامی در این خصوص بیش از ۱۷ هزار شهید تقدیم کرده و همچنان پرچمدار مبارزه با تروریسم هستیم. 

وی با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور افزود: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان به جهت از دست دادن منابع همچنین ترس از صدور انقلاب اسلامی با ترفندها و توطئه‌های مختلف سعی بر نابودی ارزش‌های اسلامی و توان دفاعی ما داشتند. 

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور توضیح داد: از طریق بمب‌گذاری مساجد و خیابانی، ایجاد رعب و وحشت، تحمیل جنگ هشت ساله بر ایران، تشکیل و سازماندهی گروه‌های سلفی و تروریستی و جو  اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی سعی در ایجاد شکاف و وحدت ملت‌ها را داشتند.

وی افزود: همه این توطئه‌ها با هوشمندی رهبری و نیروهای مسلح و پشتیبانی مردم و آمادگی بالای نیروی مسلح نقش برآب شده است.

 فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور متذکر شد: البته اخیراً دشمن جنگ همه جانبه اقتصادی علیه ایران را شروع کرده است ولی غافل از این است که مردم ایران دارای فرهنگ رمضانی و عاشورایی هستند و و یقیناً در این راه هم  با هوشمندی رهبر معظم انقلاب و تأسی به رهنمودهای ایشان، نقشه‌هایشان مانند گذشته نقش برآب خواهد شد.

عظیمی با اشاره به اینکه ماموریت پدافند هوایی قبل از انقلاب بسیار محدود بود و حتی قبل از شروع جنگ هشت ساله فقط وظیفه حراست از پایگاه‌های شکاری، ارتش و فرودگاه‌ها را داشت، توضیح داد: با شروع جنگ هشت ساله، تمام کلان‌شهرها، پل‌ها، مراکز صنعتی و اسکله‌ها، مراکز نفتی و غیره مورد هدف موشک‌های بعثی قرار گرفت، از این‌رو پدافند هوایی بنابه دستور سامانه پدافندی خود در پیرامون مرکز و جبهه حق علیه باطل مستقر شد و امنیت را تامین کرد.

وی ابراز کرد: پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران، رژیم بعثی را مجبور کرد تا چهار بار نسبت به نوسازی تجهیزات خود اقدام کنند. 

 

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور با تاکید به اینکه با تجربیات به دست آمده از هشت سال دفاع مقدس و تغییر تهدیدات دشمن و استقرار پایگاه هوایی شیطان بزرگ در منطقه همچنین با توجه به تاکیدات رهبری در حوزه پدافند هوایی، قرارگاه پدافند هوایی ارتش در دهم شهریورماه 1387 تشکیل یافت، توضیح داد: این پدافند با استفاده از سامانه‌های عملیات و کنترل و بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های خود از آسمان جمهوری اسلامی ایران، امنیت خود و منطقه را حفظ می‌کند. 

عظیمی با اشاره به اینکه پدافند هوایی ارتش برای اجرای وظایف خود به ۹ منطقه پدافند هوایی در کشور تقسیم شده است که شمال‌غرب یکی از آن مناطق ۹ گانه است، تصریح کرد: این منطقه پدافند هوایی ماموریت دارد تا از آسمان مناطق آذربایجان‌شرقی، غربی، اردبیل، کردستان و زنجان حراست کند. 

وی با تاکید به اینکه اهمیت پدافند بر کسی پوشیده نیست به طوریکه رهبر معظم انقلاب به اهمیت آن بیش از ۳۰۰ بار تاکید داشته‌اند، گفت: ایشان می‌فرمایند که اولویت اول پدافند هوایی حضور در همه صحنه‌هاست و به عبارت دیگر قرارگاه پدافند هوایی همان دفاع از حیثیت، آبرو و موجودیت کشور است.

پدافند هوایی یک نیروی جوان و پرنشاط 

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور خاطرنشان کرد: هر چند پدافند هوایی یک نیروی جوان و پرنشاط است ولی توانسته قابلیت و توانمندی‌های خود را در همه عرصه‌ها نشان دهد که مصداق این فعالیت‌ها کشف و شناسایی هواپیمای حامل ریگی و هواپیمای حامل سربازان آمریکایی بود که می‌خواستند در نقش مسافر از آسمان ایران عبور کنند. 

وی ادامه داد: برخورد قاطعانه در دستگیری تفنگداران آمریکایی در خلیج فارس، کشف و انهدام پهپاد دشمن به نام «هرمس» با کمک پدافند هوافضای سپاه پاسداران، کشف و نفوذ جنگ الکترونیکی و فرونشاندن پهباد «آرکیو ۱۷۰» و هزاران عملیات پدافندی بزرگ از جمله کارنامه درخشان پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است. 

 آسمان  ایران امن‌ترین آسمان دنیا

عظیمی اذعان داشت: در اثر فعالیت‌های کارکنان پدافندی،  آسمان جمهوری اسلامی ایران به عنوان امن‌ترین آسمان در دنیاست که در طول تاریخ ۱۰۰ سال اخیر سابقه نداشته است‌. 

وی اضافه کرد: در سایه این امنیت شاهد عبور بیش از هزاران هواپیما از آسمان ایران هستیم که قبل این اتفاقات فقط ۳۰۰ هواپیما عبور می‌کردند، البته از تعداد ۱۰۰۰ هواپیمای عبوری از آسمان ایران بیش از ۷۰۰ هواپیما از منطقه شمال‌غرب عبور می کنند که با رصد و پایش از شبکه یکپارچه منطقه شمال‌غرب در حال تردد هستند.

 آسمان جمهوری اسلامی ایران به عنوان امن‌ترین آسمان در دنیاست بیان داشت: پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  3 هزار و ۷۰۰ نقطه در اقصی نقاط کشور از صعب‌العبورترین مکان‌ها تا مراکز را دارد که فعال هستند و همه فعالیت‌های پهبادی و رادارگریزی دشمن را رصد می‌کند و به قدری قدرتمند بوده و عملیات دقیق اکتشافی داشته‌اند که هرگونه تعرض‌ دشمن به چالش کشیده شده و در کل پدافند هوایی ارتش اجازه کوچک‌ترین تعرض به آسمان ایران را نخواهد داد.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور ابراز کرد: در سایه تلاش شبانه‌روزی در قرارگاه پدافند هوایی که با توان بالا و سطح آمادگی مطلوب پیش می‌روند، خود را در مواجهه با هرگونه تهدید هوایی آماده کرده همچنین در کنار همه نیروهای امنیتی و مسلح پاسخ محکم به هرگونه تعرض‌گری خواهد داد.

 

وی خاطرنشان کرد: البته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در عرصه جهاد خودکفایی با توکل بر قوا و بهره‌گیری از جوانان و تعامل با مراکز علمی و جامه عمل پوشاندن به شعار «ما می‌توانیم« و شعار اقتصادی رهبر معظم انقلاب توانسته سامانه پدافندی زیادی را طراحی کند.

عظیمی افزود: بازسازی و نوسازی تمام سامانه‌های قدیم و تطبیق آنها با تکنولوژی روز دنیا، طراحی و ساخت سامانه‌های موشکی زمین به هوا با تکیه به توان داخلی، طراحی انواع سامانه جمع‌آوری الکترونیکی پهپادی، طراحی رادارهای غیرفعال و استفاده از تکنولوژی اپتیکی و لیزری در ساخت سامانه از جمله فعالیت‌هاست.

وی متذکر شد: در حال حاضر با رهبری مقتدرانه رهبر معظم انقلاب و با قدرت و صلابت اقتدار پدافند هوایی،هیچ روزنه‌ای برای نفوذ بیگانگان نبوده و به هرگونه تعرض به آسمان ایران با سفیر موشک‌ها پاسخ داده خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها