کد خبر: 923585
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۵
یک عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: بهتر است قوه قضائیه معاونتی تشکیل دهد و جرائم اقتصادی را با سرعت و به صورت ویژه رسیدگی کند.
احمد بیگدلی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص لزوم پیگیری هرچه شفاف‌تر مفاسد اقتصادی گفت: پیگیری اینگونه موارد در قوانین ما مورد اشاره قرار گرفته ولی باید در خصوص این موارد شرایط و وضعیت کنونی در نظر گرفته شود. مردم بیشتر به دنبال این هستند که ببینند قوه قضائیه چه برخوردی را در پیش خواهد گرفت و چه میزان در تصمیمات خود قاطعانه عمل می‌کند. این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: اگر قوه قضائیه بتواند یک معاونتی تشکیل دهد که به جرائم اقتصادی و موضوعات مربوط به بیت‌المال به صورت ویژه رسیدگی شود و نتیجه آن به سرعت اعلام شود بسیار مطلوب است. یک زمان حکم صادر می‌شود ولی تا اجرای آن مدت‌های زیادی زمان می‌گذرد این موارد باید به سرعت رسیدگی شود.
بیگدلی درباره برگزاری دادگاه‌های مفاسد اقتصادی به صورت علنی عنوان کرد: در جلسات علنی دادگاه مانند مناظره‌های تلویزیونی ممکن است حرف‌هایی زده شود، برای مثال حرف‌هایی که در مناظره‌های دولت‌های نهم و دهم زده شد ولی پیگیری نشد؛ حرف‌هایی که موجب مشکلاتی شد؛ مشکلاتی مانند اتفاقات ۸۸. حرف زده شد ولی سامان دادن به آن سخت بود. این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره ادعای مفقود شدن ۹ میلیارد دلار بیان کرد: برخی افراد از جمله نمایندگان وقتی مطلبی را بیان می‌کنند آن مطلب بدون شک و شبهه از سوی مردم مورد قبول واقع می‌شود. گاهی یک کلمه پس و پیش گفتن مشکلاتی را ایجاد می‌کند آن هم در این زمان که ارتباطات گسترده شده و هر سخنی در تمام جهان منتشر می‌شود. ما باید در بیان یکسری مسائل دقت کنیم و همراه با آن واقعیت‌ها را بازگو کنیم مخصوصاً اگر این موضوع از تریبون مجلس مطرح شود. نماینده مردم خدابنده در پایان تأکید کرد: مشکل ما در این مملکت این است که پیگیری مسائل بسیار ضعیف است، مثلاً در موضوع اتفاقات سال ۸۸ حرف‌هایی زده شد ولی از سوی هیچ‌کس پیگیری نشد. در برخی موارد وقتی شاکی وجود ندارد قوه قضائیه ورود نمی‌کند که به شخص بگوید این مطلبی که بیان شده از کجا و با چه استدلالی است و اگر موضوع وجود دارد پیگیری شود. یکی از ایرادات وارده عدم پیگیری صحبت‌هایی است که از پشت تریبون‌ها مطرح می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار