کد خبر: 919868
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
استاندار ايلام با اشاره به ديدار با استاندار واسط عراق از موافقت همتاي عراقي از گشايش بازارچه «شهابي» خبر داد.
«قاسم سليماني‌ دشتكي» در ديدار با «محمود عبدالرضا طلال» استاندار واسط عراق گفت: كشور جمهوري اسلامي براي مسيرهاي منتهي به مهران و استان واسط عراق هزينه‌هاي بسيار خوبي را انجام داده و در مسيرهاي مختلف از جمله دهلران به مهران، لرستان به مهران، ملكشاهي به مهران و كرمانشاه و ايلام به مهران برنامه‌ريزي‌هاي بسيار خوبي در دستور كار قرار گرفته است.
وي افزود: دو كشور دوست و برادر ايران و عراق منافع مشترك اقتصادي در سطح بين‌المللي دارند اگر دو استان بتوانند طبق برنامه پيش روند افق خيلي قوي در سطح مبادلات اقتصادي بين دو كشور و جهان خواهند داشت.
استاندار ايلام با تأكيد بر ضرورت راه‌اندازي بازارچه چنگوله، ادامه داد: اين ضرورت به اين دليل است در ايام اربعين بحث تجارت دو كشور كاملاً تحت‌الشعاع اربعين هستند اگر مرز چنگوله را زودتر كارسازي نكنيم تجار جهتشان به سمت شمال و جنوب عوض خواهد شد بنابر اين بايد برنامه دقيقي داشته باشيم.
اين مقام در ادامه گفت: پيشنهاد اين است كه كميته مشترك هر دو هفته يك بار از دو مرز چنگوله ياشهابي بازديد كنند و ضعف‌ها و مشكلات را مطرح كنند تا با نظر دو استاندار رفع شود.
سليماني با بيان اين‌كه اگر چنگوله باز شود واردات و صادرات از اين مرز بهتر خواهد شد، افزود: در پايانه مهران از نظر زيرساخت‌ها خوب كار شده است اما تأسيسات زرباطيه براي پذيريش كالاهاي صادراتي پائين است و لازم است بحث بازگشايي درب ترانزيت و تأمين امكانات از جمله ايكس ري در اين درب انجام شود.
استاندار واسط در اين باره گفت: در بحث مرز جنگوله اختلاف نظر و مقاومتي در نخست وزيري بود كه در جلسه‌اي که با نخست وزير داشتم در همان جلسه درخواست كردم اين مرز باز شود كه ايشان قول مساعد داد و در وزارت امور خارجه هم رايزني خواهم كرد و موافقت آنها را هم كسب خواهم كرد و با رايزني با نخست وزيري اعتبارات راه را هم درخواست كرديم كه 13 ميليون دلار براي ايجاد راه ارتباطي به شهابي يا چنگوله لازم است.
ملا طلال افزود: موافق افزايش تردد كاميون‌ها در مرز مهران هستيم بيش از 60 كارمند براي تسهيل در امر مرز مهران و ترخيص كاران و كارمندان باسكول را افزايش مي‌دهيم تا كالا و كاميون افزايش يابد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار