اکبر مقدم از بسیجیان فعال منطقه در این خصوص گفت: تجمع هئیت های مذهبی منطقه 17 حرکتی خودجوش و مردمی است که هر ساله در سالروز شهادت حضرت زهرا(س) برگزار می شود و علاوه بر مردم این منطقه، از سایر نقاط تهران نیز دوستداران اهل بیت عصت و طهارت نیز خود را به این مراسم می رسانند و یکی از بزرگترین تجمعات مذهبی را در سطح تهران رقم می زنند.
مقدم افزود: منطقه 17 به دلیل وجود 4200 شهید به عنوان دارالشهدای تهران موسوم شده است و مردم این منطقه مذهبی همواره در پاسداشت خون شهدا و بزرگداشت شئائر مذهبی پیش قدم بوده و هستند. ان شاءالله امسال نیز بسیج دارالشهدای تهران با ساماندهی شور و احساسات خودجوش مردمی، این مراسم معنوی و پر فیض را با شکوه هر چه تمامتر برگزار خواهد کرد.
گفتنی است در مراسم امسال به غیر از سخنرانی حجت الاسلام پناهیان، مداحان مطرحی چون حاج محمد طاهری، حاج محمد باقر منصوری، حاج حسین هوشیار و حاج موسی علیزاده نیز به نوحه سرایی خواهند پرداخت.