ورزش ايران روزهاي حساسي را پشت سر ميگذارد، روزهايي که سرنوشت ورزش با آن گره خورده و انتظار همگان اين است كه انتخابات کميته ملي المپيک به دور از هر نوع حاشيه و اعمال نفوذ برگزار شود. با اين حال برخي رفتارها و اتفاقات پشت پرده عکس اين خواسته بحق را نشان ميدهد تا جايي که هنوز تکليف نامزدها به طور کامل مشخص نشده و بسياري به روند نامنويسي معترض هستند، حتي يکي از افرادي که معلوم نيست ثبتنام شده يا نه، تهديد به تعليق انتخابات پيشرو کرده است.
انتخاب رئيس کميته ملي المپيک در ادوار گذشته همواره حواشي خاص خود را داشته است. از ماهها قبل افراد مختلفي با تفکرات و گرايشهاي مختلف تلاش خود را براي رأي آوردن گزينههاي مدنظر خود آغاز ميکنند و تا آخرين لحظه نيز دست از لابي کردن و گرفتن رأي بيشتر برنميدارند. انتخابات اين دوره نيز همچون دورهاي گذشته خالي از حاشيه نيست، با اين تفاوت که در اين دوره سياسيکاريهاي عجيبي ديده ميشود و به نظر ميرسد عدهاي براي رسيدن به اهداف خود مهرهچينيهاي جهتداري در دستور کار خود دارند. صادر نشدن حکم رياست فدراسيون تکواندو تنها يکي از موارد بحثبرانگيز روزهاي اخير بوده است و در حالي که روز گذشته رسانهها نسبت به امضا نشدن حکم جديد پولادگر واکنش نشان دادهاند، اما با تأخيري 10 روزه وزير ورزش اين حکم را امضا کرده است. اين در حالي است که انتخابات تکواندو نيز حواشي زيادي داشت، اما از آنجا که گفته ميشد رئيس کهنهکار تکواندو قصد ثبتنام در انتخابات کميته را دارد، دست دست کردنهاي زياد در امضاي حکم پولادگر شائبههاي زيادي را به وجود آورد. حال آنکه ثبتنام گزينهاي چون صالحياميري از شهرداري تهران کلاف انتخابات کميته را پيچيدهتر کرده است.
رفتارهاي بحثبرانگيز به همينجا ختم نشده و در شرايطي که زمان زيادي تا پايان مهلت ثبتنام نامزدها باقي نمانده، يکي از مدعيان کماکان شاکي است و تهديد به لغو انتخابات هم کرده است. مهدي هاشمي در حالي که مدعي است فدراسيون جهاني او را به عنوان رئيس فدراسيون تيراندازي ميشناسد، قصد حضور در انتخابات کميته را نيز دارد، اما وزارت ورزش همچنان بر موضع خود يعني برکناري هاشمي به دليل دوشغله بودن تأکيد ميکند. به همين دليل هم اجازه حضور به اين مدير ورزشي در اين انتخابات داده نميشود. با اين وجود تلاشهاي مهدي هاشمي براي اثبات حقانيت خود و گزارشهايي که به فدراسيون جهاني تيراندازي ميرسد، به ضرر ورزش ايران تمام خواهد شد.
از سوي ديگر اينگونه اخبار و گزارشها، کميته بينالمللي المپيک را نيز نسبت به انتخابات 25 ديماه حساستر ميکند. IOC پس از جريان عليرضا کريمي و عدم رويارويي اين کشتيگير با حريفي از رژيم اشغالگر و با توجه به اعمال نفوذ صهيونيستها و حتي گزارشهاي ارسالي از کشورمان حسابي به ورزش ايران حساس شده تا جايي که هنوز پرونده کشتي ايران در اين نهاد بينالمللي باز است و تلاش براي جلبنظر سران کميته بينالمللي المپیک ادامه دارد. در چنين شرايطي از يکسو بايد حواسمان به داخل کشور و فعاليت برخيها براي پيروزي در انتخابات باشد و از سوي ديگر يادمان نرود که در خارج از ايران مخالفان کشورمان براي به چالش کشيدن ورزش ما و زير فشار قرار دادن کشورمان لحظهشماري ميکنند. آقايان در روزهايي که براي ثبتنام مهرههاي خاص خود جلسه ميگذارند و در پشت پرده تصميمات مهمي ميگيرند بايد ششدانگ حواسشان به اين مسائل باشد. حساس شدن IOC ميتواند ضربه بزرگي به موقعيت کشورمان بزند، ضربهاي جبرانناپذير که ميتواند ابعادي بسيار گستردهتر از ورزش به همراه داشته باشد. به نظر ميرسد براي بعضيها تنها رسيدن به رياست کميته ملي الملپيک و چند پست حساس ديگر نهايت آرزوست، در حالي که اين پستها مسئوليتهاي سنگيني است که نيازمند برنامهريزي و تجربه است و قطعاً از عهده هر کسي برنميآيد.