امير نصيربيگي با اعلام اين مطلب افزود: به مناسبت ايام سوگواري و عزاداري حضرت اباعبدالله الحسين(ع) و با هدف تلفيق روح حماسي اين رخداد عظيم تاريخي با هنر ارزشمند و فاخر تعزيه و پردهخواني، اين برنامه با حضور هنرمندان برجسته نمايشهاي آييني سنتي از جمله استاد سياوش طهمورث و سيد عظيم موسوي و جمعي از فعالان عرصه تعزيه كشور برگزار خواهد شد.
نصيربيگي در ادامه گفت: يكي از اهداف مهم گروه هنرهاي نمايشي بنياد فرهنگي روايت فتح، حمايت از هنرهاي آييني و مذهبي است كه بر پايه اعتقادات و باورهاي ديني مردم و جامعه بنا شده است و قصد داريم انشاءالله اين روند را از لحاظ كمي و كيفي توسعه داده و ارتقا بخشيم.
مديرعامل گروه هنرهاي نمايشي بنياد فرهنگي روايت فتح افزود: اين سوگواره نمونهاي ارزشمند از اداي دين هنرمندان و قشر فرهيخته هنرهاي نمايشي كشور به واقعه عاشورا است كه اميدواريم با همياري و همكاري دستگاههاي ذيربط و مسئولان و متوليان امر از اينگونه آثار كه ريشه در باورها و ارزشهاي جامعه دارد حمايت بيشتر و بهتري به عمل آيد تا در طول سال شاهد برپايي بيشتر اين گونه مجالس باشيم.
گفتني است، سوگواره نمايشي ركعت به ركعت عاشقي از غروب جمعه 31 شهريورماه مصادف با شب اول محرمالحرام لغايت يكشنبه 10 مهرماه مصادف با شام غريبان حضرت سيدالشهدا (ع) بعد از اذان مغرب به همت گروه هنرهاي نمايشي روايت فتح در محل بنياد فرهنگي روايت فتح واقع در ميدان فردوسي ابتداي خيابان شهيد سپهبد قرني روبهروي پمپ بنزين به مدت 10 شب برگزار خواهد شد.