کد خبر: 871506
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۰
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس خبرداد
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: از طرف جبارزاده گزینه‌ای مطرح شده و روی آن نیز اصرار فراوان دارد و منتظر این هستیم تا نتیجه نهایی از طرف وزارت کشور را ببینیم.

محمدحسین فرهنگی در خصوص وضعیت انتخاب استاندار در آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: گزینه‌ها و نام‌های زیادی برای پست استانداری آذربایجان‌شرقی مطرح است.

وی با اشاره به مطرح شدن نام‌ها در رسانه‌ها و فضای مجازی برای تصدی مسوولیت استانداری اذعان داشت: این گزینه‌ها در حال بررسی هیات دولت بوده است که البته نمایندگان نیز محدودیتی برای دولت در این زمینه قائل نیستند ولی باید در این خصوص جلسه‌ای با نمایندگان شکل بگیرد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از طرف آقای جبارزاده گزینه‌ای مطرح شده که روی آن نیز اصرار فراوان دارد و منتظر این هستیم تا نتیجه نهایی از طرف وزارت کشور اعلام شود.

وی اضافه کرد: اطلاعات مربوط در زمینه استاندار آذربایجان‌شرقی را که در حیطه فعالیتی نمایندگان است از رئیس مجمع نمایندگان پیگیر باشید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها