کد خبر: 870391
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۰
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان:
انتقاد اعضای شورای شهر اصفهان از زمان‌بر شدن صدور حکم شهردار و لزوم جلوگیری از انعقاد قراردادهای شهرداری با بانک‌ها در قبال دریافت سود مضاعف از مهم‌ترین تذکرات اعضای شورا بود.

به گزارش خبرنگارجوان، مهدی مقدری دردومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان ضمن تقدیر و تشکر مجدد از حُسن  انتخاب اعضای شورای شهرازمردم اصفهان به دلیل حضور پر شور در انتخابات و انتخاب لیست امید، اظهار داشت: اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان نیز به تبعیت از رای مردم با ۱۳ رای قدرت‌الله نوروزی را به عنوان شهردار اصفهان انتخاب کردند و این در حالی است که وزارت کشور هنوز حکم تنفیذ اختیار وی را ابلاغ نکرده است.

وی با اشاره به اینکه تاخیر در ابلاغ حکم شهردار اصفهان به ضرر شهر و شهروندان است، گفت: از این رو از وزارت کشور تقاضا می‌شود هر چه زودتر این اقدام اجرایی شودوحکم آقای قدرت الله نوروزی را صادر نماید.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان ،خطاب به هیات رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان ابرازنمود: ضروری است که به منظور ایجاد شهرداری شیشه‌ای همه جلسات علنی شورای شهر به صورت زنده پخش شود تا مصادیق شهرداری شیشه‌ای تحقق یابد.

وی به لزوم استفاده از ظرفیت جوانان و زنان در بدنه شهرداری اصفهان اشاره وبیان داشت: این امر دغدغه اصلی شورای پنجم و ضروری است که شهردار اصفهان نیز به این مهم توجه داشته باشد.

در ادامه کوروش خسروی، دیگر عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز در ادامه این جلسه علنی و در قالب تذکری با اشاره به نظر مراجع در خصوص ربع مرکب در قراردادهای شهرداری اظهار داشت: این مورد نباید در هیچ قراردادی بین شهرداری اصفهان و هرکدام از بانک‌های کشور ذکر شود ولو اینکه در عمل چنین عملی پرداخت سود مضاعف اتفاق نیافتد ذکر چنین بندی در قراردادها پذیرفتنی نیست.

وی با تاکید بر اینکه همگان باید نسبت به بانکداری ربوی در جامعه واکنش نشان دهند، تصریح کرد: ربا جوهره هستی صنعت، کشاورزی و تجارت کشور را نابود کرده است و این مورد باید مورد توجه همگان باشد.

در ادامه این جلسه علنی فتح‌الله معین با اشاره به اینکه وزارت کشور از زمان ارسال نامه انتخاب شهرداران به مدت ۱۰ روز زمان برای صدور احکام و بررسی شرایط دارد، گفت: استاندار اصفهان نامه انتخاب شهردار اصفهان را روز چهارشنبه به وزارت کشور ارسال کرده‌ و می‌توان گفت تاخیر صدور حکم شهردار اصفهان به دلیل تاخیر در ارسال نامه از سوی استانداری بوده است.

 

 

 

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار