کد خبر: 870373
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۰۷
فرمانده كل قوا در ديدار فرماندهان قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبيا(ص):
حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، فرمانده معظم كل قوا ظهر ديروز در ديدار فرماندهان و مسئولان قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبيا صلي‌الله‌عليه‌وآله، اين قرارگاه را «خط مقدمِ دفاع از حيثيت و موجوديت كشور» خواندند و با اشاره به نقش بي‌بديل نيروي انساني در پيشرفت بخش‌هاي مختلف از جمله نيروهاي مسلح تأكيد كردند: بايد با كار و تلاش بي‌وقفه، استعدادهاي پرشمار نيروي انساني را شكوفا كنيد و آن را در خدمت رفع نيازها و كمبودهاي كشور قرار دهيد.
 
به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، خدمت در خط مقدم مقابله با تهديدات را فرصتي ارزشمند براي نيروهاي غيور، مؤمن و شريف در قرارگاه پدافند هوايي برشمردند و افزودند: كارهاي بسيار خوبي در قرارگاه پدافند هوايي انجام شده است كه نشان‌دهنده وجود عزم و انگيزه و توانايي در اين نيرو است. رهبر انقلاب اسلامي، نيروي انساني باسواد، باتدبير، شجاع و خستگي‌ناپذير را پايه و اساس غلبه بر موانع و عبور از آنها دانستند و گفتند: پيشرفت‌هاي فراوان در بخش‌هاي مختلف همچون نيروهاي مسلح و همچنين بخش علم و فناوري نشان‌دهنده وجود توانايي در نيروي انساني جوان و پرانگيزه كشور است و فرزندان تواناي ايران چه در داخل و چه در مراكز علمي و فناوري دنيا مايه افتخار و مباهات هستند.
 
ايشان، نسخه علاج‌بخشِ مشكلات كشور را به‌كار گرفتن و فعال كردن اين توانايي‌ها و استعدادهاي جوشان خواندند و با تقدير از هماهنگي ارتش و سپاه در قرارگاه پدافند هوايي و همچنين همكاري اين قرارگاه با وزارت دفاع و دانشگاه‌ها و مراكز علمي در برطرف كردن نيازها و كمبودها، افزودند: كار و تلاش را با آهنگي پرشتاب‌تر از قبل ادامه دهيد و با ارائه طرح‌هاي نو و ابتكاري در جهت خودكفايي كشور، به پيش برويد. پيش از سخنان فرمانده معظم كل قوا، امير سرتيپ اسماعيلي، فرمانده قرارگاه پدافند هوايي خاتم‌الانبيا صلي الله عليه و آله با گراميداشت سالروز تشكيل اين قرارگاه، گزارشي از مهم‌ترين اقدامات انجام شده بيان كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار