به گزارش فارس، سرلشكر محمد باقري از نمايشگاه دستاوردهاي قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبيا بازديد كرد. اين بازديد به مناسبت سالروز تشكيل اين قرارگاه صورت گرفت. امير فرزاد اسماعيلي فرمانده قرارگاه پدافند هوايي سردار باقري را در اين بازديد همراهي كرد. سرلشكر محمد باقري رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح در جمع كاركنان قرارگاه پدافند هوايي طي سخناني اظهار داشت: امروز دفاع از مرزهاي كشور معناي متفاوتي دارد و شما جزو مهمترين مرزداران كشور هستيد. امروز ولي امر مسلمين توجه خاصي به كار شما دارند و نسبت به اولويت پدافند و سرمايهگذاري بيشتر در اين امر تأكيد دارند.
رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح تصريح كرد: خدا را شكر ميكنيم در جهاني كه بيخردان در رأس استكبار جهاني هستند، جرئت تهاجم به جمهوري اسلامي را پيدا نميكنند و به اين نتيجه ميرسند كه تهاجم به جمهوري اسلامي هزينههاي زيادي براي آنها خواهد داشت. سرلشكر باقري ادامه داد: اگر شروع تجاوز به دست دشمن باشد، خاتمهاي با آنها نخواهد بود و نميتوانند حتي مكان جنگ را به مرزهاي جمهوري اسلامي محدود نگه داشته و اولويت جنگ را تعيين كنند و اين به سبب نعمت بازدارندگي است كه فراهم شده است.
رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح عنوان كرد: اگر درصد پاييني احتمال بدهيم كه آنها به ما تجاوز كنند، اين تجاوز زميني نخواهد بود زيرا در صورت تجاوز زميني با رزمندگان سلحشوري مواجه ميشوند كه يكي از آنها همين شهيد حججي است. وي اظهار داشت: زماني كه ما به يگانهاي نيروهاي مسلح در مرزها و ديگر جاها سركشي ميكنيم با خيل نامهها و اصرارهايي مواجه ميشويم كه ميخواهند براي دفاع از حرم به سوريه بروند و امروز شهيد حججي شاهدي در مقابل جهان و ملت ايران است كه موجب افتخار ماست. به دليل وجود چنين رزمندگاني تهاجم زميني عليه ما احتمال پاييني دارد.
آسمان ایران جزو امنترین فضاهاست
سردار سرلشكر محمد باقري در حاشيه بازديد از اين نمايشگاه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به تغييرات و نوع تهديدات عليه جمهوري اسلامي و اينكه هنوز تهاجمات هوايي و موشكي جزو احتمالات هر چند اندك تجاوز به جمهوري اسلامي است، چند سالي است كه پدافند هوايي در اولويت يكم نيروهاي مسلح قرار گرفته است.
وي افزود: در همين رابطه، طراحيها و برنامهريزيهاي زيادي در حوزه تحقيق و توليد سامانههاي بهروز كه بتواند با اين نوع تهديدات مقابله كند، انجام شده است. اين اقدامات براي شناسايي، جلوگيري از غافلگيرشدن و پيشدستي در برابر تهديدات انجام شده است. رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح تصريح كرد: اين اولويتبندي جاي خودش را در موضوع اعتبارات، آموزش و نيروي انساني و همچنين ساختار نيروهاي مسلح باز كرده و امروز همه مديران ما در نيروهاي مسلح به اين اولويت توجه دارند و قرارگاه پدافند هوايي خاتمالانبيا توانسته با در اختيار گرفتن اين توانمنديها در ارتش و سپاه با اتحاد و وحدت و برادري و همكاري و همافزايي به نحو احسن از تمام امكانات استفاده كند. وي ادامه داد:بحمدالله تحقيقات خوبي انجام شده و ما دچار عقبماندگي نيستيم و ميتوانيم امروز با اطمينان بگوييم قرارگاه پدافند هوايي با اين امكانات كه در ارتش و سپاه در مدار عمليات است و تواني كه صنعت دفاعي كشور براي تحقيق و توسعه گذاشته و همچنين با داشتن كاربران و رزمندگان بسيار خوب و سختكوش پدافند هوايي در سراسر كشور، ميتوانيم اين اطمينان را بدهيم كه كشور ما فضاي امني دارد و جزو امنترين فضاها در منطقه پرآشوب جنوب غرب آسياست و همين امر باعث شده بسياري از هواپيماها مسير پروازي خود را به سمت آسمان جمهوري اسلامي تغيير دهند و از فضاي كشور ما استفاده كنند كه افتخار بزرگي براي كشور ماست.