معاون آبزی پروری اداره کل شیلات گلستان با اعلام اين خبر و با اشاره به مهم بودن مسئله بیمه در روند کاری مجتمع پرورش میگو گمیشان گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و در سال اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال، اداره کل شیلات گلستان نیز سعی در برداشتن گام های موثری در مسیر عملی نمودن هر چه بهتر این مهم دارد.
محمود سقلی تصریح کرد: در اجرای سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی برای ارتقا سطح تولید محصول، تامین امنیت غذایی کشور و نقش صندوق بیمه کشاورزی در تضمین سرمایه گذاری و ارتقا کارایی عوامل تولید و جبران خسارات ناشی از ریسک پذیری و افزایش ضریب امنیت و اطمینان برای سرمایه گذاری توسط فعالان اقتصادی و کاهش مخاطرات ناشی از آن در توسعه کمی و کیفی محصولات، بیمه مزارع پرورش دهندگان امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
وی با اشاره بر اهمیت بیمه مزارع و نقش صندوق بیمه کشاورزی در تضمین سرمایه گذاری و ضریب امنیت فعالان اقتصادی مطالبی خاطر نشان کرد: بیمه یکی از مهم ترین مسائل در جهت تضمین سرمایه گذاری است که می توان با آن ضریب امنیت پرورش دهندگان میگو استان را بالا برد.