کد خبر: 849655
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶
رئیس سازمان برنامه و بودجه اردبیل از تهيه و تنظيم برنامه استانی رونق تولید و اشتغال در استان خبر داد.

داوود شایقی گفت: در سال مزین به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال برنامه استانی رونق تولید و اشتغال به سرعت تهیه و تنظیم می‌شود.

وي افزود: در قالب بسته‌های ملی راهکارهای عملیاتی رونق تولید و اشتغال به استان‌ها ابلاغ شده و ما سعی داریم با استفاده از این ظرفیت برنامه‌ای را تنظیم کنیم تا بستر و زمینه رونق تولید و اشتغال در استان اردبیل فراهم آید.

شایقی با بیان اینکه در این حوزه تأمین مالی و جذب سرمایه‌گذاران از توجهات جدی ماست که دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی راهکارهای خود را در این زمینه ارائه کردند، گفت: ما به دنبال تدوین نهایی این راهکارها هستیم تا بتوان به افزایش توانمندی در این حوزه کمک کرد.

دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی استان توجه به تأمین منابع مالی از طریق فاینانس خارجی و انتقال تکنولوژی‌های مدرن و نوین را از ضرورت‌ها توصیف کرد و افزود: قرار است تا پایان اردیبهشت ماه 24 دستگاه اجرایی در استان راهکارها و برنامه‌های خود را در این حوزه ارائه کنند.

شایقی تصریح کرد‌: ما در ستاد اقتصاد مقاومتی همسو با اهداف و برنامه‌های کشوری سعی داریم تا بسته‌های حمایتی را از تولیدکنندگان و کارآفرینان ارائه کنیم تا زمینه اشتغال و کارآفرینی به شکل مطلوب فراهم آید.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان از همه دستگاه‌های استان خواست تا با برنامه‌ریزی دقیق این ستاد را در اجرای راهبردهای عملیاتی برای تحقق شعار سال همراهی کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار