کد خبر: 848834
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۰
كشتي جوانان

مهدی قاسمی مربی سازنده کشتی آزاد، بی ادعا و بدون توقع در باشگاه انقلاب شهریار در غرب استان تهران توانسته عملکرد موفقی در تربیت کشتی‌گیران با آتیه و معرفی آن‌ها به تیم‌های ملی داشته باشد.

شهرستان شهریار در غرب استان تهران همواره یکی از نقاط کشتی‌خیز این استان بوده که توانسته کشتی گیران و مربیان خوبی را به ورزش اول ایران معرفی کند. یکی از مربیان گمنام و بی‌ادعای این خطه، مهدی قاسمی مربی سازنده کشتی آزاد در باشگاه انقلاب شهریار است که بی‌سر و صدا و بدور از هیاهو توانسته نقش مهمی در پشتوانه سازی برای تیم‌های ملی کشتی آزاد ایران داشته باشد.

مهدی قاسمی در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی کشتی آزاد جوانان 3 شاگرد داشت که در نهایت با یک عنوان قهرمانی،یک دومی و یک عنوان چهارمی نتایج درخشانی از خود بر جای گذاشت. یونس امامی در وزن 60 کیلوگرم به عنوان قهرمانی رسید و صاحب دوبنده تیم ملی شد. امیر رضا فتاحی در وزن 96 کیلوگرم بر سکوی دوم ایستاد و فرهاد نوری نیز در وزن 66 کیلوگرم چهارم شد. نگاهی به عملکرد این مربیان گمنام بار دیگر این نکته مهم و حیاتی را یادآوری می‌کند که باید این مربیان هر چه بیشتر مورد حمایت قرار گیرند تا با انگیزه و توان بیشتر به دنبال پشتوانه‌سازی برای کشتی ایران باشند.

بدون شک این مربیان گمنام و استعدادیاب هستند که می‌توانند آینده درخشانی را برای کشتی ایران رقم بزنند و غفلت از آن‌ها می‌تواند عواقب جبران‌ناپذیری را برای کشتی ایران در سال های نه چندان دور داشته باشد.

این مربی سازنده در گفت‌وگو با ایسنا، درباره عملکرد خوب شاگردانش در انتخابی تیم‌ ‌ملی جوانان، اظهار کرد: سه کشتی‌گیر من در رقابت‌های مرحله نهایی انتخابی تیم‌ ‌ملی  جوانان حضور داشتند که همه آنها در باشگاه انقلاب شهریار تمرین می‌کردند  و از این که توانستیم نتایج خوبی را در تیم‌ ‌ملی به دست بیاوریم بسیار خوشحالم. در این رقابت ها یونس امامی در وزن 60 کیلوگرم به عنوان قهرمانی رسید و امیر رضا فتاحی نیز در وزن 96 کیلوگرم عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کرد. فرهاد نوری نیز در وزن 66 کیلوگرم در رتبه چهارم قرار گرفت.

مربی سازنده کشتی آزاد استان تهران درباره موانع پیش روی مربیان کشتی در شهرستان شهریار، گفت‌: ما در سالن ورزشی انقلاب  شهریار از صبح تا شب مشغول آموزش به کشتی‌گیران هستیم و مربیان مختلف در رشته آزاد و فرنگی با تمام توان به فکر پشتوانه سازی برای کشتی ایران هستند. خوشبختانه اداره ورزش و جوانان شهریار حمایت‌های خوبی از رشته کشتی دارد و بهترین سالن شهریار را در اختیار کشتی‌گیران قرار داده است.

وی افزود: در زمینه سالن تمرین، تشک کشتی و به طور کلی سخت افزار مشکل خاصی نداریم. تنها مشکل ما زیاد بودن رقابت های کشتی و فشار بیش از حد به کشتی‌گیران و مربیان است. رقابت میان کشتی‌گیران استان تهران سنگین شده و کشتی تهران از خواب بیدار شده است. خوشبختانه کشتی تهران بار دیگر در حال‌ اوج گرفتن است، مخصوصا در رده‌های پایه موفق شدیم از مازندران جلو بزنیم. امیدوارم برگزاری مسابقات به نحوی باشد که فشار زیادی به مربیان و کشتی‌گیران وارد نشود. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار