کد خبر: 848702
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۱:۵۶
تداوم تيره‌روزي‌هاي بايرن با حذف از جام حذفي آلمان
حذف از جام حذفي ضربه کاري ديگري بر پيکر بايرن‌مونيخ وارد کرد.
نویسنده: شيوا نوروزي

حذف از جام حذفي ضربه کاري ديگري بر پيکر بايرن‌مونيخ وارد کرد. پس از کنار رفتن از ليگ قهرمانان اروپا باخت به دورتموند در نيمه‌نهايي جام حذفي و کنار رفتن از دور اين رقابت‌ها به منزله از دست دادن دومين جام در عرض يک هفته است، اتفاقي تلخ که زنگ خطر را در اردوي باواريايي‌ها به صدا درآورده و گمانه‌زني‌ها در خصوص برکناري کارلو آنچلوتي را افزايش داده است.
  
جهنم آليانس
با اينکه معمولاً بازي در آليانس آره‌نا براي حريفان بسيار دشوار است و تحمل جو حاکم بر اين ورزشگاه براي ستاره‌هاي دنياي فوتبال نيز کار سختي به شمار مي‌رود، اما زردپوشان دورتموند در نيمه‌نهايي جام‌حذفي آلمان به خوبي از پس اين چالش برآمدند و در نهايت نيز با برتري سه بر دو راهي فينال شدند. با اينکه تيم توخل با اين برد در يک قدمي قهرماني قرار دارد، اما وضعيت در بايرن‌مونيخ کاملاً متفاوت است. تحقير مقابل رئال‌مادريد در جريان دو ديدار رفت و برگشت مونيخي‌ها را از ليگ قهرمانان کنار زد و به آنها اجازه نداد از يک‌چهارم نهايي بالاتر بروند. تصور مي‌شد اوضاع تيم کارلو آنچلوتي با کسب يک پيروزي در بوندس‌ليگا به حالت عادي بازگردد، اما باواريايي‌ها در خانه و در مقابل ماينس نيز با تساوي دو بر دو متوقف شدند. صدرنشين آلمان با تکيه بر همين برتري سعي در حفظ روحيه و رسيدن به اهداف باقي مانده خود يعني قهرماني در جام حذفي و بوندس‌ليگا داشت، اما باخت به زنبورها باز هم برنامه آنچلوتي را به هم ريخت تا تيره‌روزي‌هاي بايرن کماکان ادامه داشته باشد. به نظر مي‌رسد آليانس اين روزها به جهنمي براي کارلتو و تيمش بدل شده است.
  
آمار خطرناک
بايرن‌مونيخ هفته‌هاست صدر جدول رده‌بندي بوندس‌ليگا را در اختيار دارد و لايپزيك نزديک‌ترين رقيب اين تيم با هشت امتياز کمتر در رده دوم ايستاده است. عملکرد ضعيف شاگردان آنچلوتي در هفته‌هاي اخير به گونه‌اي بوده که علاوه بر انتقادهاي تند و تيز کارشناسان صداي اعتراض هواداران نيز درآمده است. آخرين برد بايرن به پيروزي چهار‌بر‌يک اين تيم بر دورتموند برمي‌گردد. درست بعد از اين پيروزي بود که روزگار کارلتو سياه شد؛ دو باخت به رئال، يک باخت به دورتموند و دو تساوي در بوندس‌ليگا نشان مي‌دهد که قرمزهاي مونيخ با بحران دست و پنجه نرم مي‌کنند و در صورتي که چاره‌اي انديشيده نشود، بعيد نيست در فاصله چهار هفته به پايان فصل قهرماني، بوندس‌ليگا نيز به خطر بيفتد. نتايج کسب شده بدترين عملکرد بايرن از سال 1995 به حساب مي‌آيد. سرمربي بايرن حالا بيش از هر زمان ديگري خطر برکناري را احساس مي‌کند. تيره‌روزي‌هاي اين تيم بعد از باخت به رئال شروع شد و قهرماني در ليگ تنها اميد باقي مانده، آنچلوتي است: «خيلي ناراحت هستيم. ماه آوريل را خيلي خوب شروع کرديم. شايسته شکست مقابل رئال‌مادريد نبوديم، ولي در باخت به دورتموند فقط خودمان مقصر هستيم. مشخصاً از موقعيت‌ها استفاده نکرديم. مي‌دانيم که بايد هرچه سريع‌تر کار بوندس‌ليگا را تمام کنيم. مي‌توانستيم کار را تمام کنيم، ولي بازيکنان دورتموند بازي را در دست گرفتند و نتيجه را رقم زدند. اشتباهاتي مثل گل اول دورتموند ممکن است رخ دهد. ما به بازي برگشتيم و از موقعيت‌هايمان خيلي خوب استفاده کرديم، ولي مي‌توانستيم نتيجه را به سه بر يك برسانيم. ممکن بود همه چيز جور ديگري تمام شود، اما نشد.»
 
ماندن يا رفتن آنچلوتي جدي‌تر از هميشه در محافل ورزشي آلمان مطرح است. کنار رفتن از گردونه ليگ قهرمانان اگرچه به اشتباهات داوري ربط داده شد، اما حذف بايرن موضوعي نيست که رسانه‌هاي آلماني، هواداران و سران باشگاه به راحتي از کنار آن رد شوند. به ويژه در شرايط کنوني که جام حذفي نيز از دست رفته و قهرماني در بوندس‌ليگا نمي‌تواند جاه‌طلبي‌هاي باواريايي‌ها را ارضا کند. در اين بين قرارداد طولاني مدت کارلتو بحث را کمي پيچيده کرده، سرمربي ايتاليايي تا سال 2019 با بايرن قرارداد همکاري دارد. از سوي ديگر سران باشگاه قصد ندارند با تصميمي عجولانه پيشينه بايرن را زير سؤال ببرند. کارل هارس رومينيگه، رئيس اين باشگاه در واکنش به برکناري احتمالي سرمربي پاسخي مبهم به خبرنگاران داد: «کارلو مربي بسيار خوب و باتجربه‌اي است. قرارداد او مشخص است و تا سال ۲۰۱۹ اعتبار دارد. به هيچ‌وجه صحبتي درباره برکناري او مطرح نشده و باشگاه با قراردادي که با اين مربي بسته است، پايدار خواهد بود.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار