کد خبر: 848580
تاریخ انتشار: ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۸
وزیر نیرو:
رسیدن به پنج هزار مگاوات برق در طول برنامه ششم توسعه، کاملا قابل دستیابی است به گونه ای که در آینده شاهد بهره برداری از نیروگاهی بیش از ۳۰ مگاوات خواهیم بود.

 وزیر نیرو در مراسم افتتاح بزرگترین نیروگاه 10 مگاواتی کشور که در شرق اصفهان واقع شده است، در جمع اصحاب خبرنگاران اظهار داشت:  رسیدن به 5 هزار مگاوات در طول برنامه ششم توسعه، کاملا قابل دستیابی است به گونه ای که در آینده شاهد بهره برداری از نیروگاهی بیش از 30 مگاوات خواهیم بود.

 حمید چیت‌چیان گفت: با اشاره به اینکه نیروگاه های خورشیدی ظرفیت خوبی برای سرمایه گذاری به شمار می رود گفت :این امکان را به سرمایه گذاران خواهیم داد که می توانند با توجه به توانایی خود، در ساخت نیروگاه های خورشیدی وارد شده و تولید خوبی داشته باشند زیرا در ابتدای راه هستیم و باید گسترش بیشتری در این حوزه صورت گیرد.

 

وی یکی از شیوه های موثر تولید برق را انرژی های تجدید پذیر عنوان کرد و افزود: با گسترش نیروگاه خورشیدی و وارد شدن برق از این نیروگاه ها به مدار، اگر زمانی به هر دلیلی انتقال گاز دچار مشکل شد، منطقه بدون برق نخواهد ماند.

 

وزیر نیرو با بیان اینکه باید به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کرد، گفت: قطعا سرمایه گذاری برای تولید انرژی در داخل یکی دیگر از جنبه های اقتصاد مقاومتی است و هدف این است که اقتصاد را مردمی کرد و این در حالی است که در ابتدای دولت یازدهم فقط سه تولید کننده برق تجدید بپذیر داشتیم و هم اکنون تعداد تولید کنندگان این انرژی در سراسر کشور به 490 تولید کننده رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در ایران خانواده های بسیاری در روی پشت بام خانه خود نیز اقدام به راه اندازی پنل خورشیدی کرده اند، خاطرنشان کرد: استفاده از انرژی تجدید پذیر در منازل و همچنین نیروگاه ها، ظرفیت خوبی برای کشور فراهم می آورد.

چیت چیان اذعان نمود: 30 درصد از تجهیزات نیروگاه خورشیدی جرقویه اصفهان، ساخت داخل است و اطمینان داریم که طی یکی دو سال آینده صددرصد تجهیزات در داخل ایجاد خواهد شد و همچنین طبق آنچه مقرر شد، اگر تولید کنندگان از تجهیزات داخلی استفاده کنند تا 30 درصد قیمت بالاتری برای برق تولیدی دریافت می کنند.

قبل از سخنان  وزیر نیرواستاندار اصفهان،اظهار کرد: ظرفیت های بالقوه وسیعی در استان اصفهان وجود دارد که بخش وسیعی از آن به بالفعل تبدیل شده است و طی این سه سال از دولت یازدهم، 12 هزار و 700 پروژه سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف به ویژه گردشگری با اعتباری حدود 105 هزار میلیارد ریال افتتاح شده و حدود 50 درصد از آن بخش خصوصی و 28 درصد بخش شهرداری و حدود 22 درصد مربوط به بخش دولتی است.

رسول زرگر پور با بیان اینکه کویر ظرفیت خوبی برای تولید انرژی تجدید پذیر دارد، افزود: در کشور ما 20 درصد خاک کویری موجود است و اصفهان از 30 درصد کویر برخوردار است به نحوی که با تابش مستقیم خورشید در کویر، بُعد سرمایه گذاری خورشیدی در این مناطق مهیا شد به نحوی که بسیای از سرمایه گذاران برای بهره برداری از نیروگاه های خورشیدی به این مناطق آمده اند.

وی از جذب سه میلیارد و نیم یورو برای جذب سرمایه گذار خارجی در استان خبر داد و تصریح کرد: 10 درصد برنامه های دولت در استان اصفهان محقق شد و امروزه شاهد ثبت سه پروژه خورشیدی در این استان بوده ایم.

در ادامه این آیین فرماندار اصفهان نیزافتتاح از پروژه های سرمایه گذاری در شرق اصفهان را نمونه ای از اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: شهرستان اصفهان و به ویژه شش بخش شرقی آن، دارای محرومیت‌های بسیاری هست که با پیگیری‌های لازم برنامه‌های زیادی برای رفع محرومیت منطقه صورت گرفته ولی نیاز است تا سرمایه گذاری های دیگری نیز در این منطقه دنبال شود.

در پایان افتتاحیه نیروگاه خورشیدی بخشدار جرقویه سفلی با اشاره به اینکه ساخت نیروگاه خورشیدی در شرق اصفهان بنا به شرایط مطلوب این منطقه، طرحی ایده آل به شمار می آید، تاکید کرد: استان اصفهان از موقعیت خوبی برای بهره برداری از انرژی خورشیدی برخوردار است و شرق اصفهان با توجه به اینکه 320 روز سال از تابش خورشید و زمین های وسیع برخوردار است، محلی مناسب برای احداث نیروگاه به شمار می رود.

وی استفاده از نیروهای بومی منطقه، مصالح مورد نیاز در ساخت نیروگاه و محیط زیستی سالم را از فواید احداث نیروگاه های خورشیدی در مناطق شرق اصفهان عنوان کرد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار