کد خبر: 848280
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۴
مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه عاشورا:
مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه عاشورا اقتصاد مقاومتی را نسخه شفابخش در تقابل با استکبار جهانی دانست و آن را تامین کننده امنیت در مقابل تهدیدهای اقتصادی دشمن عنوان کرد.
محمد جواد عقلمندی، ضمن گرامیداشت هفته کارگر و روز پاسدار ابراز داشت: نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال پیام های روشنی برای ما دارد و تکالیف و مسئولیت های بسیاری را برای ما ایجاد می کند.

وی افزود: پیام این نامگذاری در وهله اول این است که ما در سال های قبل در بحث اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی نمره قابل قبولی به دست نیاوردیم و رهبر معظم انقلاب اسلامی، به عنوان ناخدای کشتی انقلاب و کشور دوباره مسیر درست حرکت را به دولت و مردم گوشزد کردند.

عقلمندی با اشاره به اینکه این نامگذاری مسوولیت هایی را برای همه بوجود می آورد، تاکید کرد: ایشان به عنوان کسی که مشکلات مملکت را بهتر از همه رصد می کنند، بر روی مهم ترین این مشکلات که امروز به پاشنه آشیل این کشور تبدیل شده دست گذاشته اند، امروز اقتصاد و جنگ اقتصادی به عنوان نقطه تقابل کشور با استکبار جهانی است و اصطلاحا همان "جبهه جنگ ماست" و تنها راه موفقیت در این جبهه نسخه شفا بخش اقتصاد مقاومتی است.

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه عاشورا با اشاره به ضرورت اجرای اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی می تواند ما را در مقابل تهدیدات اقتصادی دشمنان مصون و آینده کشور و فرزندان این مرز و بوم را تامین کند، اما برای نیل به هدف اجرای اقتصاد مقاومتی مولفه هایی لازم است که مهمترین این مولفه ها روحیه جهادی و بسیجی است.

وی با اشاره به دیگر مولفه های تحقق اقتصاد مقاومتی ابراز داشت: اگر مدیران دارای روحیه بسیجی باشند و دولت مردان روحیه جهادی داشته و به وظیفه ای دینی و ملی خود عمل کنند، اگر کارگر کار کردن در عرصه صنعت را همسنگ با جهاد فی سبیل الله بداند و آحاد مردم خرید کالای ایرانی را برای خود یک افتخار بدانند، اگر سیستم بانکی ما حرکت به سمت سیتم بانکی اسلامی را وظیفه خود بداند و اگرهای بسیار دیگر، مطمئنا کشور ما این بار هم همچون گذشته از این امتحان هم سربلند خارج خواهد شد.

عقلمندی در ادامه با تشریح نقش بسیج بوی‍ژه بسیج کارگری در شرایط فعلی و ارتقاء بهره وری تولید ملی عنوان کرد: ما به عنوان خادمین مدیران و کارگران بسیجی استان حرکت  برای رفع مشکلات واحدهای صنعتی و کمک به احقاق حقوق کارگران و تلاش در جهت ایجاد فرهنگ بسیجی و جهاد در عرصه وسیع صنعت استان را وظیفه خود می دانیم و برای نیل به این هدف از همه ظرفیت های موجود استان استفاده می کنیم.

مسئول سازمان بسیج کارگری سپاه عاشورا با مثبت ارزیابی کردن تعامل بسیار خوب سازمان بسیج کارگری استان با ادارات و سازمان های مرتبط با عرصه صنعت تصریح کرد: نگاه وی‍ژه و توام با کرامت سردار کریمیان فرمانده سپاه عاشورا به کارگران و مباحث اشتغال و تولید و تاکیدات مستمر ایشان در خصوص پیگیری مشکلات صنعت و به ویژه مشکلات کارگران، وجود شورای عالی قشر کارگری استان با عضویت افرادی فرهیخته و آشنا با مسائل صنعت در کنار مسئول سازمان برای سیاست گذاری و رفع مشکلات جامعه هدف و داشتن سرمایه بزرگ محبوبیت و علاقه ای که عموم مردم خصوصا کارگران و مدیران به سپاه و بسیج دارند و این نهاد مقدس را ملجا برای رفع مشکلات خود می دانند، همه و همه در خدمت و در جهت اجرایی شدن فرمان رهبری مبنی برتحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی کارگران زحمت کش را ذخایر انقلاب و نظام دانست و اظهار داشت: کارگران در لحظات خطر در کنار انقلاب اسلامی بودند، وقتی تهدید انقلاب را در جنگ دیدند همچون سردار رشید اسلام شهیدجعفر زوارها کارخانه را رها کرده و به جنگ با دشمنان اسلام شتافتند و در جبهه های حق علیه باطل به یکی از سرداران بزرگ اسلام تبدیل شدند و در آخر به خیل شهدای اسلام پیوستند.

عقلمندی افزود: اکنون که طبق فرموده رهبر معظم انقلاب، جنگ واقعی جنگ اقتصادی است، کارگران در سنگر تولید همچون یک جهادگر مشغول کارند و این کار را بزرگ ترین عبادت می دانند چون با این کار در حال عمل به دستور رهبر و ولی خود هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها