مرتضی حقیقی، با اشاره به تدوین 15 طرح جامع در سال گذشته گفت: در سال 96 نیز 15 طرح جامع بقاع متبرکه شهرستان های مشهد، چناران، نیشابور، قوچان، تربت حیدریه و خلیل آباد تهیه و تدوین می شود.
وی افزود: علاوه بر این 15 طرح ، طرح جامع ۵ بقعه متبرکه کمتر توسعه یافته نیز تهیه و عملیات اجرایی آن نیز در سال جاری آغاز می شود.
حقیقی با بیان اینکه طرح جامع با هدف درنظر گرفتن افق توسعه 20سال و بر اساس محاسبه سرانه فضاهای مورد نیاز و ظرفیت های موجود بقاع متبرکه تدوین و طراحی می شود، تصریح کرد: با احتساب تدوین طرح های انجام شده تاکنون 58 بقعه متبرکه خراسان رضوی دارای طرح جامع می باشند.
وي با بیان اینکه برای تهیه طرح جامع باید اقداماتی از سوی هیات امنای بقاع متبرکه و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستانها انجام پذیرد، تصریح کرد: طرحهای عمرانی به منظور تصویب به سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ارسال شود.