کد خبر: 847766
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵
رئیس سازمان برنامه و بودجه اردبیل:
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان اردبیل گفت: ریالی از اعتبارات تخصیص یافته به استان اردبیل در سال‌های اخیر به خزانه برگشت نخورده و تا ریال آخر این منابع جذب شده است.

به گزارش خبرنگارجوان آنلاین از اردبیل، داوود شایقی در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی اظهار کرد: سه دستگاه عضو ستاد اقتصاد مقاومتی، جهاد کشاورزی در حوزه ساخت و توسعه انبارها و سردخانه‌ها و اشتغالزایی انجام شده در این بخش، شرکت آب منطقه‌ای در مورد پروژه‌های آب و خاک و صدا و سیما نیز در باب اقدامات مؤثر در حوزه فرهنگسازی و تهیه و پخش برنامه‌های متنوع با محوریت اقتصاد مقاومتی گزارش کاملی را ارائه می‌کنند.

وی تصریح کرد: امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده و باید تمام برنامه‌ها در استان اردبیل بر همین محوریت با همراهی و کمک دستگاه‌ها و نهادهای مختلف اجرایی و عملیاتی شود تا محور تولید و اشتغال به عنوان یک محور اصلی مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گفت: تمام دستگاه‌ها و نهادها باید سرلوحه کارها و اقدامات خود را در همین راستا قرار دهند که قرار است با ارائه برنامه به صورت ملی به دستگاه‌های مختلف اجرایی و همچنین نحوه استفاده از منابع بانکی، مالی و جذب سرمایه‌گذاران اقدامات مناسب و مطلوب به انجام برسد.

شایقی افزود: دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی پیشنهاد خوبی را به استان‌ها با هدف جمع‌آوری پیشنهادات و نظرات دستگاه‌های مختلف و همچنین بخش خصوصی ارائه کرده تا با یک جمع‌بندی کلی بتوانیم در سال‌جاری نیز بیشتر و بهتر از سال‌های گذشته برنامه مدونی را در راستای تقویت جبهه تولید و اشتغال به عنوان اصل برنامه‌ریزی‌ها و حرکت‌های تحولی مورد توجه و دقت نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه در این جلسات اعضای اصلی ستاد راهبری اعم از بخش دولتی و خصوصی حضور پیدا کردند تا هر چه سریعتر پیشنهادات خود را در رفع موانع، برطرف کردن قوانین مزاحم از مسیر تولید و اشتغال و پیشنهادات جدید را ارائه کنند، بیان کرد: هنوز هیچ دستگاه دولتی در استان اردبیل در اصلاح و تکمیل این فرآیند پیشنهادی ارائه نکرده اما تلاشمان بر این است تا در یک جمع‌بندی نهایی هم نظرات دستگاه‌های دولتی و هم پیشنهادات بخش خصوصی را به همت اتاق بازرگانی اردبیل جمع‌آوری و به مسؤولان کشوری ارائه کنیم.

دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی استان اردبیل اضافه کرد: همان طوریکه در سال گذشته با همت و پیگیری استاندار اردبیل و مدیران دستگاه‌های اجرایی موفق شدیم سه هزار و 400 نفر اشتغال را تثبیت و 300 اشتغال جدید را با فعال کردن واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌فعال را به سرانجام برسانیم، تلاشمان بر این است تا امسال برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها بیشتر از سال‌های گذشته اتفاق بیفتد.

شایقی با اشاره به برخی اظهار نظرهای غیرکارشناسی و انتشار یافته در برخی سایت‌ها و خبرگزاری‌ها در مورد برگشت اعتبارات استانی به خزانه ادامه داد: از سال 92 تا 94 به همت استاندار اردبیل ریالی از اعتبارات تخصیص یافته به استان اردبیل به خزانه برگشت نخورده و امسال نیز تا پایان تیرماه برای جذب منابع اعتباری سال 96 فرصت کافی وجود دارد.

وی گفت: تلاش می‌کنیم تا امسال نیز به مانند سه سال گذشته صد درصد اعتبارات تخصیص یافته به استان تا پایان تیرماه جذب شود که در همین راستا پیگیری‌ها با همراهی و همکاری دستگاه‌های اجرایی استان برای جذب کامل این اعتبارات در حال انجام است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها