کد خبر: 834992
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران خبر داد:
مدیرکل میراث فرهنگی، صنايع دستي و گردشگري استان تهران از برگزاری جشنواره تهرانگردی فجر به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد.

رجبعلی خسروآبادی گفت: دبیرخانه دائمی جشنواره تهرانگردی فجر برای اولین بار تشکیل خواهد شد تا هرساله بهترین مسیرهای گردشگری استان تهران را که همراه با خلاقیت و نوآوری برنامه ریزی شده و قابل اجرا برای عموم شهروندان است، انتخاب كند.

وي با بيان اینکه راهیابی به جشنواره تهرانگردی فجر برای دفاتر خدمات مسافرتی، در آینده یک اعتبار بزرگ محسوب خواهد شد، افزود: در جشنواره تهرانگردی فجر نوع برگزاری گشت ها از نظر محتوا و مسیر متفاوت خواهد بود.

خسروآبادي در ادامه اظهار كرد: موضوع گردشگری بسته به خلاقیت و نوآوری دفاتر خدمات مسافرتی می تواند در تمامی محورها نظیر فرهنگی، مذهبی، ورزشی، طبیعت گردی برگزار شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار