
مربی تیم ملی وزنهبرداری گفت: باید رکوردهای وزنهبرداران را در رکورد گیری با عملکردشان در ابتدای اردو مقایسه کرد با این حال اگر بگوییم همه وزنهبرداران در رکوردگیری تیم ملی خوب کار کردند، سر خود را کلاه گذاشتهایم.
وحید ربیعی در گفت و گو با ایسنا درباره هدف کادرفنی از برگزاری رکوردگیری پس از گذشت تنها دو مرحله از اردوی تیم ملی وزنهبرداری بیان کرد: طبق برنامه سالیانه که ارائه کردیم قرار است در پایان هر اردو رکورد گیری داشته باشیم که البته اسم آن را میتوان کنترل تمرین گذاشت. از آنجا که این رکورد گیری نزدیک به مسابقه لیگ بود و رکوردها برای لیگ برتر هم محاسبه میشد بنابراین آن را رسمیتر برگزار کردیم.
ربیعی درمورد اینکه به نظر می رسید انجام رکورد گیری زود بود و رکورد های ثبت شده فاصله زیادی با نفر اول آسیا داشت، تصریح کرد: درست است که چشم انداز ما رسیدن به رکورد هایی است که وزنه برداران حداقل در سطح آسیا صاحب عنوان شوند اما باید رکوردهایشان با چیزی که در ابتدای اردو بوده مقایسه شود. به هر حال در پایان هر اردو اگر بخواهیم نفراتی را کم کنیم ناچار هستیم رکورد گیری داشته باشیم.
او ادامه داد: اینکه بگوییم در این رکورد گیری همه خوب کار کردند کلاه سر خودمان گذاشتهایم. برخی از وزنهبرداران ضعیف کار کردند. برخی دیگر نمیگویم ۱۰۰درصد اما تا حدودی توانستند خودشان را به آن رکورد هایی که مد نظر ما بود برسانند.
او در پاسخ به این پرسش که چند نفر در پایان این اردو کنار خواهند رفت، گفت: صحبتی که کادرفنی با هم داشتند بر این بود که سعی کنیم نفرات را نگه داریم زیرا چند مسابقه مهم و متوالی هم پیش رو داریم. از طرفی برنامه ما چهار، پنج ماهه نیست . یعنی اینطور نخواهد بود که نفرات را فقط برای رویدادهای سال آینده در نظر داشته باشیم بلکه چشم انداز ما بازیهای آسیایی است. بعد از مسابقات جهانی کسانی که آمادگی داشته باشند دوباره به ردوی تیم ملی دعوت میکنیم.