کد خبر: 833042
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۲
مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل تاکید کرد
مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل گفت: اقدامات انجام شده توسط مدیریت شهری اردبیل برای رفاه گردشگران در زمینه تاسیسات زیربنایی و مبلمان شهری در شان یک شهر و استان گردشگری نیست.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل،عبدالله مددی در نخستین جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان اردبیل اظهار کرد: وضعیت آسفالت خیابان‌ها و معابر، نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی در سطح شهر به هیچ عنوان جوابگوی نیاز مسافران نوروزی نیست.

وی گفت: این مشکل از سال‌های گذشته نیز وجود داشته و متاسفانه مسؤولان هیچ توجهی به این مسئله مهم که باعث کاهش گردشگر در سال‌های اخیر شده، نداشته‌اند.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل افزود: نگاه تک قطبی به جاذبه‌های گردشگری در استان بسیار آسیب‌زاست و این نگاه باید اصلاح شود.

مددی تصریح کرد: باید تبلیغات یکسانی برای تمامی جاذبه‌های گردشگری در استان از جمله جاذبه‌های اکوتوریستی شهرستان خلخال، مشگین‌شهر و شمال استان وجود داشته باشد.

وی از معرفی مکان‌های گردشگری در شبکه‌ استانی خبر داد و گفت: برنامه‌های مشخصی برای معرفی این مکان‌ها در ایام نوروز از صدا و سیمای مرکز اردبیل پخش می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها