کد خبر: 832259
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰

ناظم الشریعه سرمربی تیم فوتسال

سرمربی تیم ملی فوتسال ایران می‌گوید هنوز پاداش مقام سومی جهان پرداخت نشده و او قراردادی هم با فدراسیون فوتبال ندارد؛ با این حال برای مرحله جدید اردوی تیم ملی در بهمن برنامه ریزی می‌کند.

سیدمحمد ناظم‌الشریعه در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تاخیر چهار ماهه در پرداخت پاداش ملی‌پوشان فوتسال و امضای قرارداد کادرفنی اظهار کرد: مشکلی در زمینه قرارداد من و مربیان تیم ملی وجود ندارد و قرار شده هفته آینده به فدراسیون رفته و در این زمینه با مسئولان، جلسه‌ای داشته باشم. اما در مورد پاداش‌ها،‌ آقای تاج چندی پیش به من گفته بود در حال تدارک مراسمی هستند و پاداش‌ها هم آماده شده است. با این حال از زمانی که اعلام شده بود، گذشته و فکر می‌کنم چون کی‌روش استعفا کرده، فعلا همه حواس‌ها متوجه او بوده و کسی به فوتسال توجه نمی‌کند.

سرمربی تیم ملی همچنین با بیان اینکه اردوی جدید تیم ملی از هشت تا سیزده بهمن برگزار خواهد شد، گفت: در نظر دارم بازیکنان جدیدی که تا به حال فرصت بازی در تیم نداشته‌اند را دعوت کنم اما اسم این تیم را نمی‌توان تیم ملی "ب" گذاشت. ما تنها یک تیم ملی داریم اما چون می‌خواهیم همه بازیکنان مستعد را ببینیم، به همین دلیل مجبوریم بازیکنانی که تجربه بیشتری دارند را دعوت نکنیم. بنابراین از رسانه‌ها نیز می‌خواهم از عنوان تیم ملی "ب" استفاده نکنند چرا که نمی‌خواهم خدشه‌ای به شخصیت بازیکنان دعوت شده، وارد شود.

وی همچنین از برگزاری بازی دوستانه بین ایران و عراق خبر داد و افزود: پیش از این قرار بود عراق با تیم ملی امید به ایران بیاید اما با لغو بازی تیم‌های بزرگسال ایران و اوکراین، از عراق خواستیم تا با هر دو تیم به ایران بیاید. این بازی قرار است ۱۸ و ۱۹ اسفند برگزار شود البته این در صورتی است که لیگ همان ۱۶ اسفند به اتمام برسد.

ناظم‌الشریعه در ادامه در واکنش به انتقادهایی که بابت ندیدن بازی‌های لیگ از او می‌شود، گفت: بازی‌های لیگ را زیر نظر داریم و حتی از مربیان تیم ملی امید هم برای دیدن بازی‌ها کمک می‌گیرم. اما از همه مهم‌تر این است که با خود مربیان باشگاهی در تماس هستم و به خاطر اعتماد و اطمینانی که بین بنده و آنها وجود دارد، اطلاعات خوبی از بازیکنان دریافت می‌کنم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار