کد خبر: 831845
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲
در سه ماهه سوم سال 95، حدود سیصد هزار بازدید از کاخ موزه ها و موزه های مجموعه سعدآباد صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی سعدآباد محمد حیدری مسئول روابط عمومی مجموعه سعدآباد در این خصوص گفت: در پاییز سالجاری، حدود 300000 بازدید از 17 موزه و کاخ موزه مجموعه سعدآباد صورت گرفت.

  مسئول روابط عمومی مجموعه سعدآباد اظهار داشت:  کاخ موزه ملت با حدود 70000 بازدید، کاخ سبز با 60000 بازدید و موزه اتوموبیل های سلطنتی با 30000 بازدید به ترتیب پرمخاطب ترین موزه های این مجموعه در ایام مذکور بوده اند.

حیدری در خصوص استقبال گردشگران خارجی از مجموعه سعدآباد گفت: حدود 23000  بازدید از این مجموعه توسط بازدیدکنندگان خارجی صورت گرفته و شبکه های تلویزیونی، رادیویی، وب سایت های گردشگری، مجلات و خبرگزاری های داخلی و خارجی زیادی نیز در این ایام سعدآباد را برای بازدید، تهیه گزارش و ضبط برنامه خود انتخاب نموده اند.

وی ادامه داد: در سه ماهه سوم سالجاری مجموعه سعدآباد با برپایی 5 نمایشگاه تخصصی شامل:   نمایشگاه عکاسی معماری تاریخی، نمایشگاه نقاشی آثار سقاخانه ای، نمایشگاه نقاشی "پنجره خاص" نمایانگر آثار کودکان مبتلا به اوتیسم، نمایشگاه قطعات خوشنویسی، نگارگری و جلدسازی مربوط به دوره های ایلخانی، تیموری، صفوی و قاجار، نمایشگاه گروهی عکاسی با عنوان "بازار تبریز"؛ همچنین برپایی نشست های متناوب تخصصی خوشنویسی، تهران شناسی، پرنده نگری و کارگاه های آموزشی ویژه دانش آموزان در موزه های این مجموعه و نیز برگزاری شایسته ویژه برنامه های مناسبتی نظیر هفته ملی کودک، هفته جهانگردی و ... سعی در جذب هدفمند مخاطب و ارتقاء کیفی و کمی بازدید در این مجموعه نموده است.

گفتنی است مجموعه سعدآباد با باغ موزه ای به وسعت 110 هکتار و 17 موزه و کاخ موزه همه روزه در نیمه دوم سال از ساعت 8 تا 17 پذیرای بازدیدکنندگان داخلی و خارجی است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار