کد خبر: 831695
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۳
مسابقات تیراندازی و پرتاب دارت وابستگان نظامی در دانشگاه افسری

دیوان عدالت اداری هفته گذشته برای آخرین بار در دستوری کتبی به وزارت ورزش و جوانان خواستار تعیین تکلیف انتخابات فدراسیون تیراندازی طی یک هفته شد.

به گزارش ایسنا، پس از رای قطعی دیوان عدالت اداری در ابطال انتخابات ریاست فدراسیون تیراندازی و لزوم کناره‌گیری سید مهدی هاشمی از ریاست این فدراسیون که مرداد ماه گذشته صادر شد، وزارت ورزش و جوانان اقدامی در جهت اجرای رای دیوان عدالت اداری انجام نداد تا اینکه دیوان شنبه هفته گذشته طی دستوری کتبی به این وزارتخانه باردیگر ابطال انتخابات فدراسیون تیراندازی در مهلت یک هفته‌ای را خواستار شد.

امروز (شنبه) مهلت یک هفته‌ای دیوان عدالت اداری به وزارت ورزش و جوانان به پایان می‌رسد و باید دید آیا مسئولان وزارت ورزش و جوانان رای دیوان عدالت اداری درباره انتخابات فدراسیون تیراندازی را اجرا می‌کنند یا کماکان به سکوت دراین باره ادامه می‌دهند؟

مطابق قانون، عدم اجرای آرای دیوان عدالت اداری می‌تواند تعلیق از خدمت برای بالاترین مقام دولتی طرف اجرای رای دیوان را به همراه داشته باشد.

به گزارش ایسنا، پس از برگزاری انتخابات در آبان 93 برخی از کاندیداهای حاضر در این انتخابات نسبت به دو شغله بودن مهدی هاشمی کاندیدای منتخب فدراسیون تیراندازی اعتراض داشتند و در نهایت با ارائه شکواییه‌ای به دیوان عدالت اداری خواستار ابطال انتخابات شدند که دیوان عدالت اداری نیز به موضوع ورود کرد و شعبه اول دیوان عدالت اداری در 14 مرداد 94 رای به ابطال انتخابات ریاست فدراسیون تیراندازی بر علیه وزارت ورزش و جوانان به عنوان مجری انتخابات و فدراسیون تیراندازی صادر و ابلاغ کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار