مينو اصلاني گفت: مصداقهاي خشونت انتزاعي نيست، بلكه چيزهايي است كه مردم ميبينند و با آنها درگير هستند و روزانه با آنها برخورد دارند، وقتي براي تقويت و تحكيم بنيان خانواده سياستهاي خانواده ابلاغ ميشود، متوليان در جهت تسريع براي اقدام آن كاري نميكنند يا سازوكارهاي لازم فراهم نميشود، عيناً مصداق خشونت است چون حق كشور اسلامي ما است كه خانوادهها مستحكم و در مسير تعالي قرار بگيرند.
وي افزود: براي برونرفت از بحران جمعيت وقتي براي كمك به بانوان شاغل سياستهايي در نظر گرفته ميشود، اما اجرايي نميشود مانند افزايش مرخصي زايمان دقيقاً مصداق همين بحث است. در واقع مصداقهاي خشونت چيزهايي است كه فرآيند قانوني آنها طي شده و بايد اجرايي شود، اما تا كنون اجرايي نشده است.
رئيس بسيج جامعه زنان افزود: از اين مصداقها زياد وجود دارد، تحميل شغلهايي كه متناسب با شرايط جسمي و روحي بانوان نيست و به كارگيري آنها در شغلهايي كه شأن آنها نباشد و كرامت آنها را زير سؤال ببرد، مصداقي از خشونت است، در بخشي از پيام مقام معظم رهبري به كنگره شهداي زن، ايشان فرمودند «بزرگترين حقي كه از زنان در فرهنگ غرب ضايع ميشود، حق كرامت زن است، كرامت الهي كه خداوند به زن عطا فرموده است در غرب زير پا گذاشته شده است.»
اصلاني افزود: يكي از مصداقهاي كرامت الهي اين است كه زنان با آرامشخاطر به وظايف خود عمل كنند، نه اينكه در شغلهاي سخت و زيانآور و با حقوقهاي كم مشغول كار شوند و ما شاهد اين باشيم كه هم به لحاظ توان جسمي تحليل ميروند و هم به وظايف مهم و درجه يك خود نميرسند، اينها مصداقهاي بارزي از خشونت عليه زنان است. وي تصريح كرد: مسئولاني كه ميخواهند از آثار و تبعات خشونت عليه زنان در جامعه بكاهند، بهتر است ابتدا قوانين موجود در دفاع از حقوق زنان را اجرايي كنند قوانيني كه سالها از تصويب آنها ميگذرد، اما هنوز اجرايي نشده است.