کد خبر: 830813
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۷
دو مرد فريبكار كه سكه‌هاي قلابي را جاي طلا ضرب می‌کردند و به صراف‌ها مي‌فروختن بازداشت شدند.
به گزارش خبرنگار ما، 14 آذرماه بود كه صاحب يك صرافي در محدوده آريا شهر وارد كلانتري 134 شهرك قدس شد و پليس را از ماجراي كلاهبرداري طلايي با خبر كرد. او توضيح داد مدتي قبل مردي به نام مهدي وارد صرافي شد و گفت كه چند سكه بهار آزادي براي فروش آورده است. از آنجا كه سكه‌ها وكيوم شده و متعلق به صرافي‌هاي معتبر شهر بود، اعتماد كردم و سكه‌ها را از او خريدم. مهدي چند بار ديگر براي فروش سكه به مغازه‌ام آمد و در مجموع 39 سكه از او خريدم. چند روز قبل يكي از صرافي‌ها به من سفارش خريد سكه داد. من هم سكه‌ها را به مغازه او بردم. او براي اطمينان وكيوم يكي از سكه‌ها را باز كرد. بعد از بررسي متوجه شديم كه سكه تقلبي است. از آنجا كه احتمال مي‌داديم بقيه سكه‌ها هم تقلبي باشد وكيوم آنها را باز كرديم و متوجه شديم كه همه آنها تقلبي است. حالا هم از مهدي شكايت دارم. 

بعد از مطرح شدن شكايت به اتهام بدل اندازي به شيوهضرب سكه تقلبي، پرونده به دستور بازپرس شعبه سوم دادسراي ناحيه 36 در اختيار پايگاه دوم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت. كارآگاهان در اولين بررسي‌ها متوجه شدند كه مهدي. س 49 ساله يكي از مجرمان سابقه‌دار است كه قبلاً بارها به اتهام كلاهبرداري و ضرب و جرح بازداشت شده و به زندان افتاده بود. بعد از آن بود كه محل زندگي او در خيابان مرزداران شناسايي شد، اما وقتي مأموران پليس براي بازداشت وي راهي محل شدند، متوجه شدند كه خانه‌اش را تغيير داده است و هيچ آدرس تازه‌اي از او وجود ندارد. 

كارآگاهان در تحقيقات بعدي موفق شدند شماره پلاك خودروي MVM نقره‌اي رنگ وي را به دست آورند، با به دست آمدن اين سرنخ شماره پلاك در سامانه پليس ثبت و دستور توقيف خودرو صادر شد.

تحقيقات در اين باره ادامه داشت تا اينكه مأموران پليس آگاهي هنگام گشت‌زني در منطقه جنت‌آباد خودروي وي را شناسايي و آن را متوقف و راننده را بازداشت كردند. 
وقتي راننده به اداره پليس منتقل شد شاكي در مواجهه حضوري وي را به عنوان فروشنده سكه‌هاي قلابي شناسايي كرد. مهدي كه چاره‌اي جز اعتراف نداشت به فروش سكه‌هاي قلابي اعتراف و همدست خود را به پليس معرفي كرد. 

مهدي توضيح داد: من سكه‌ها را از كامران كه در محدوده خيابان كريم‌خان فعاليت مي‌كرد، تحويل مي‌گرفتم. در ازاي فروش هر سكه 400 هزار تومان را براي خودم بر مي‌داشتم و بقيه را به كامران مي‌دادم. 

با اطلاعاتي كه متهم در اختيار پليس گذاشت، مخفيگاه كامران با نام واقعي محمد 51 ساله شناسايي و بازداشت شد. در بررسي‌هاي بعدي معلوم شد كه محل كار محمد پشت‌بام يك ساختمان تجاري در محدوده خيابان كريم‌خان است بنابراين كارآگاه ضرب وي هم شناسايي و وسايل آن توقيف شد.  سرهنگ كارآگاه سعدالله گزافي، رئيس پايگاه دوم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: تمامي تجهيزات مورد استفاده در ضرب سكه‌هاي تقلبي و بسته‌بندي آن توقيف شد. وي ادامه داد: شكايت رسمي از سوي اتحاديه فروشندگان و توليدكنندگان طلا، جواهرات و سكه تهران و مالكان چند صرافي مطرح كشور مطرح شده است. 
سرهنگ گزافي گفت كه متهمان با تشكيل پرونده راهي زندان شده است و پرونده در شعبه سوم بازپرسي دادسراي ناحيه 36 تهران در حال رسيدگي است. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار