کد خبر: 830683
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۶

مسابقات کشتی آزاد و فرنگی قهرمانی کشور

تمرینات تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران برای حضور در جام تختی برگزار شد.

به‌ گزارش ‌ایسنا، تمرینات تیم‌ ‌ملی کشتی آزاد ایران برای حضور در رقابت‌های جام تختی و جام جهانی با حضور همه نفرات  المپیکی و دیگر کشتی‌گیران دعوت شده به اردو زیر نظر محمد طلایی، سرمربی تیم‌ ‌ملی، امیر توکلیان، عباس حاج کناری و احسان لشگری برگزار شد.

در این تمرین تمامی نفرات  المپیکی حضور داشتند و با جدیت تمرینات هوازی و استقامتی را زیر نظر کادرفنی انجام دادند. همچنین سید احمد محمدی، آزادکار وزن 65 کیلوگرم ایران که به دلیل جراحی چند مدتی از میادین کشتی به دور بود نیز در تمرینات حضور داشت و به صورت اختصاصی تمرین کرد تا آرام آرام به شرایط مطلوب دست یابد.

همچنین تیم‌ ‌ملی کشتی فرنگی ایران نیز زیر نظر علی اشکانی، سرمربی تیم‌ ‌ملی، مهرزاد اسفندیاری فر و فرهاد اسماعیل نژاد با حضور نفرات دعوت شده به اردو تمرین کرد.

در این تمرین نیز اشکانی به دقت نحوه آماده سازی شاگردانش را زیر نظر داشت و بارها خواستار جدیت هر چه‌ بیشتر فرنگی کاران در انجام تمرینات شد.

قرار است اردوی بعدی تیم‌ ‌ملی کشتی فرنگی با کشتی‌گیران صربستانی برگزار شود.

انتهای پیام  

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار