کد خبر: 830195
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۴
رئیس ستاد اقامه نماز سمنان:
رئیس ستاد اقامه نماز استان سمنان گفت: کمبود اعتبار یکی از مشکلات مهم ستاد اقامه نماز استان است و تنها ۱۰ بنر تبلیغاتی فرهنگ‌سازی نماز اول وقت در شهر سمنان نصب می‌شود.
 چهارمین همایش دبیران شورای اقامه نماز دستگاه‌های اجرایی استان سمنان با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز رئیس ستاد اقامه نماز این استان در تالار حکیم الهی مجتمع فرهنگی هنری کومش سمنان برگزار شد.
مشاور استاندار و رئیس ستاد اقامه نماز استان سمنان در این همایش گفت: بهتر است که نماز اول وقت به‌صورت جماعت در ادارات برگزار شود و مدیران استان سمنان باید به این مهم توجه جدی داشته باشند.
حجت‌الاسلام محمدرضا شمس‌الدین با بیان اینکه به‌ جای آوردن نماز اول وقت فضیلت نماز را بیشتر می‌کند، افزود: نباید به خاطر کار و مشغله زیاد نماز اول وقت در ادارات برپا نشود.
وی با اشاره به اینکه باید اعتبار بیشتری به فعالیت‌های حوزه نماز و فرهنگ‌سازی در این زمینه اختصاص یابد، بیان کرد: کمبود اعتبار یکی از مشکلات مهم ستاد اقامه نماز استان سمنان است.
رئیس ستاد اقامه نماز استان سمنان با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی درزمینه نماز اول وقت در معابر شهرستان‌های این استان عنوان کرد: باید همواره یادآوری نماز اول وقت در شهرها انجام شود که این موضوع خود یکی از مصادیق امربه‌معروف و نهی از منکر است.
شمس‌الدین خاطرنشان کرد: به سبب کمبود اعتبار، تنها ۱۰ بنر تبلیغاتی در زمینه فرهنگ‌سازی نماز اول وقت در شهر سمنان به‌صورت ماهانه نصب می‌شود.
دبیر ستاد اقامه نماز استان سمنان با اشاره به اینکه باید زمینه حضور بیشتر روحانیان در ادارات این استان فراهم شود، گفت: نماز بزرگ‌ترین درس خلقت و عبودیت است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار