کد خبر: 809936
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۵
راه‌اندازي تيم ورزشي هنرمندان ايده خلاقانه بسيار خوبي بود كه مي‌توانست تأثيرگذاري زيادي داشته باشد، اما متأسفانه از سوي هنرمندان و عوامل تيم جدي گرفته نشد.
معصومه طاهري
راه‌اندازي تيم ورزشي هنرمندان ايده خلاقانه بسيار خوبي بود كه مي‌توانست تأثيرگذاري زيادي داشته باشد، اما متأسفانه از سوي هنرمندان و عوامل تيم جدي گرفته نشد. رسانه‌ها نيز در مطرح كردن آن همراهي چنداني نكردند؛‌ چنانچه اين ايده با ظرفيت‌هاي بالقوه بالا نتوانست زمينه خوبي براي معرفي انقلاب اسلامي به دنيا شود؛ همان اصل مهم كه زماني امام خميني بدان تأكيد زياد داشتند؛ ‌يعني صدور فرهنگي انقلاب اسلامي به دنيا.
تيم فوتبال هنرمندان مي‌توانست چهره‌هاي مشهوري را در دنيا به فعاليت‌هاي سالم دعوت كند. در عين حال براي مردم هم جذاب باشد كه بازيگران سينما و تلويزيون و هنرمندان محبوبشان حتي بين دو كشور با هم مسابقه مي‌دهند. مثلاً فرض كنيد حالا كه دور فيلم‌هاي تركيه‌اي زياد است و تقريباً بين مردم جاافتاده بازي بازيگران ايراني و تركيه‌اي مي‌تواند جذاب و هيجان‌انگيز باشد و مخاطبان زيادي را به سمت خود بكشاند و چه بسا پيام‌هاي خوبي را هم به مخاطبان و علاقه‌مندان ارسال كند يا بازي بازيگران ايراني و كره‌اي كه اين روزها سريال‌هاي كره‌اي به وفور از شبكه‌هاي تلويزيوني هم پخش مي‌شود، همه اينها در تقويت عرق ملي بسيار مؤثر است.  ‌اما همان طور كه گفتيم از اين ايده جالب به نحوه احسن استفاده نشد و شايد هم به خاطر نبود سيستم اجرايي قوي تاكنون نتايج خوبي نداشته است و بيشتر اين بازي‌ها براي سرگرمي و دورهمي بوده است تا نگاهي حرفه‌اي به حركتي فرهنگ‌ساز چه ملي و چه بين‌المللي.
حالا در اين دورهمي ورزشي گاهي هم براي آن كه عريضه‌اي خالي نماند و هنرمندان خوش باشند سوژه‌هاي خارجي هم ممكن است داشته باشند. متأسفانه به دليل نبود نگاه مديريت فرهنگ‌ساز حرفه‌اي روي اين ايده خلاقانه موفق نشده‌ايم از ظرفيت‌هاي آن استفاده ببريم كه اگر بود به صورت جدي بايد حمايت و تبليغ مي‌شد. با اين وجود اما اين روزها دعواي بين ستاره‌هاي فوتبال و هنرمندان تيتر خبرهاست؛‌ دعوايي كه گاه اخلاق پول‌مدارانه و منفعت‌جويانه اين دوقشر شناخته شده را نيز به تصوير مي‌كشد و درست نيست چنين گروه‌هاي مرجعي در جامعه اين‌گونه براي جايگاه و موقعيت به هم بتازند. آن يكي درخواست 100 ميليون تومان براي حضور و فعاليت در تيم هنرمندان مي‌كند و اين يكي شهرت خود را به رخ مي‌كشد كه در حد يك توپ‌جمع‌كن ساده نيست و دوست ندارد با چنين شهرتي در جايگاه ساده تيم باشد!
به نظر مي‌رسد ايده‌اي كه قرار بود به فرهنگ كمك كند كم‌كم حالا خودش به ضد فرهنگ تبديل شده است كه آن هم به دلايل مختلف از جمله: نبود بزرگ‌تر مورد قبول و تأييد همه در اين زمينه، ‌نبود عزم جدي درباره اين دورهمي بازيگران كه به تيم فوتبال هنرمندان مشهور شده است و البته نگاه پولي و منفعت‌طلبانه بازيگران و بازيكن‌هاي فوتبال كه آن هم ناشي از سوءمديريت در حيطه فرهنگ و ورزش كشور است.   ايده تيم هنرمندان ايده بسيار خوبي است تا با خلاقيت ايراني انحصار رسانه‌اي را بشكنيم و پيام ملت ايران را به جهانيان مخابره كنيم آن هم در شكلي غيرمستقيم و در قالب بازي اهالي سينما و تلويزيون كه مي‌توانست ظرفيت بالايي براي تأثيرگذاري بر افكار عمومي داشته باشد تا حتي فيلم‌ها و سريال‌هاي ايراني را كه اكثريت مطلق آنها با بودجه بيت‌المال و دولتي ساخته مي‌شوند در دنيا از اين طريق بازار فروش پيدا كنند.  به طور قطع اگر يك بازي اين تيم با چهره‌هاي مشهور سينمايي گزارش شود چه از ايران و چه از كشور مقابل مانند يك فيلم سينمايي جالب و زنده خواهد بود اما چيزي كه مشخص است آن است كه با كمال تأسف اين ايده بيشتر از همان دورهمي و وقت‌گذراني جدي گرفته نشده است. لذا بزرگان فوتبال و افرادي مثل علي پروين و ‌مايلي كهن و بزرگان و پيشكسوتان سينما مانند جمشيد مشايخي مرد با‌اخلاق سينما بايد به ميدان بيايند تا دست اين كودك لجوج نوپا را بگيرند و براي فرهنگ و عزت ملي تربيتش كنند. چراكه گاهي به بزرگ‌تر نياز است تا تربيت صحيح باشد كه اگر بتوانند اين تيم را در مسير درست و حرفه‌اي قرار بدهند مطمئن باشيم مي‌توان كارهاي بزرگي را بدون هيچ هزينه سنگيني انجام داد و اگر نه بهانه‌اي ديگر براي از بين بردن بودجه بيت‌المال خواهد بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار