کد خبر: 809268
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰

استنلی - تیم ملی والیبال آمریکا

والیبالیست تیم ملی آمریکا که سابقه حضور در سه المپیک را با این کشور دارد به دلیل آسیب دیدگی از والیبال خداحافظی کرد.

به گزارش ایسنا، "کلایتون استنلی" والیبالیست 38 ساله مطرح و باسابقه تیم ملی آمریکا به صورت رسمی بازنشسته شد و از والیبال خداحافظی کرد.

استنلی درباره علت بازنشستگی خود گفت: من از سال 2012 از آسیب دیدگی زانو رنج می‌برم و توانایی فنی لازم را دارم اما نمی‌توانم با این آسیب دیدگی به والیبال به صورت حرفه ای ادامه بدهم. به همین دلیل می‌خواهم بازنشستگی خودم را اعلام کنم.

او در سه المپیک 2004 آتن، 2008 پکن و 2012 لندن حاضر بود و همراه آمریکا در المپیک پکن به مدال طلا رسید.

استنلی یک طلا، یک نقره و یک برنز لیگ جهانی را هم در کارنامه دارد.

از جوایز انفرادی او نیز می‌توان کسب عنوان ارزشمندترین بازیکن، بهترین سرویس زن و بهترین اسپکر المپیک 2008 پکن، بهترین سرویس زن لیگ جهانی 2012 و بهترین سرویس زن رقابت های جهانی 2010 اشاره کرد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار