کد خبر: 808362
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹

برانکو ایوانکوویچ

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید با هیچ کس مشکلی ندارد و پرسپولیس و همه پرسپولیسی‌ها هوادار تیم ملی هستند.

به گزارش ایسنا، برانکو ایوانکوویچ در حاشیه تمرین تیمش گفت: از تمرین امروز رضایت کامل داریم. ما فردا هم تمرین خواهیم داشت. صبح چهارشنبه هم یک جلسه تمرین می‌کنیم و بعد از آن با تیم سایپا یک بازی دوستانه برگزار می‌کنیم. روز پنجشنبه هم دو جلسه تمرین داریم و جمعه نیز تمرین‌های ما تعطیل خواهد بود.

وی همچنین درباره وضعیت مصدومان پرسپولیس هم گفت: کامیابی نیا از ناحیه عضله بالای زانو ضربه خورد و کمی مصدوم شد ولی مشکلی ندارد. عالیشاه هم قوزک پایش دچار مصدومیت شده و باید ببینیم این مصدومیت چقدر جدی است. علوان زاده هم در تمرین مصدوم شد و حامد آقایی هم از ناحیه کتف ضربه خورد و احساس ناراحتی دارد.

برانکو در واکنش به سوالی درباره مشکلی که با کی‌روش داشته نیز گفت: من با چه کسی مشکل داشتم؟ من با هیچ کس مشکل ندارم. آنجا که حق با من است که هست و جایی که حق با من نیست هم بر حرفم اصراری ندارم اما پرسپولیس همیشه در کنار تیم ملی بوده و من نمی‌دانم این اصلا چه سوالی است؟ چه کسی به تیم ملی علاقه ندارد؟ من 5 سال مربی تیم ملی بودم و تمام دنیا را با تیم ملی گشتم و دیدم که چقدر مردم ایران به تیم ملی کشورشان علاقه دارند.

او تاکید کرد: پرسپولیس و همه پرسپولیسی‌ها هوادار تیم ملی هستند. مطمئنیم تیم ملی مهم‌ترین مسئله است و امیدواریم که نتیجه بگیرد.

خبرنگاری از سرمربی پرسپولیس پرسید یکی از روزنامه‌ها نوشته بود که اواعلام کرده تحت هیچ شرایطی رامین رضاییان را در لیست 18 نفره بازیکنانش قرار نمی‌دهد. برانکو در جواب این سوال به گفتن جمله "بگذارید بنویسند" بسنده کرد.

وی همچنین درباره اینکه بعضی او را در زمینه بازگشت رامین رضاییان متهم به عدم مدیریت و کوتاه آمدن می‌کنند، گفت: تمرین‌های من باز است. شما تا حالا در تمرین‌های ما حادثه‌ای دیده‌اید؟ شما چیزی را که می‌بینید باید انتقال دهید نه آن چیزی که روزنامه‌ها می‌نویسند. شما عدم دیسیپلین در تمرین‌ها دیده‌اید و بازیکنان درگیری داشته‌اند؟ آنها (منتقدان) نیستند تا عملکرد مرا ببینند! نمی‌دانم روزنامه‌ها چه می‌نویسند. بگذارید هرچه خواستند بنویسند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار