کد خبر: 808021
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸

سیدنصرالله سجادی

معاون ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه سرپرست جدید فدراسیون دوچرخه‌سواری معرفی شده است گفت: سرپرست فدراسیون دوچرخه‌سواری از فردا کار خود را در این فدراسیون آغاز خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، نصرالله سجادی معاونت ورزش حرفه‌ای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در گفت‌وگو با رادیو ورزش، در رابطه با وضعیت فدراسیون‌هایی که با سرپرست اداره می‌شوند و اینکه انتخابات این فدراسیون برای مشخص شدن ریاست آن‌ها چه زمانی انجام خواهد شد، افزود: قبل از این اعلام کرده بودیم که پس از بازی‌های المپیک انتخابات تمام فدراسیون‌هایی که با سرپرست اداره می‌شوند برگزار خواهد شد. بنابراین انتخابات فدراسیون جودو به زمان برگزاری مجمع فدراسیون فردا مشخص خواهد شد. همچنین ناشنوایان را نیز طی صحبتی که با وزیر داشتیم فردا اعلام خواهیم کرد و در خصوص دوچرخه‌سواری نیز با اتمام کار رئیس این فدراسیون در دوم شهریور سرپرست جدید این فدراسیون انتخاب شده و از فردا کار خود را در فدراسیون آغاز خواهد کرد.


وی در ارزیابی از دستاوردهای این معاونت در دوران کاری خود به مناسبت هفته دولت اظهار کرد: کمتر از سه سال است که در معاونت توسعه ورزش‌های قهرمانی وزارت ورزش و جوانان مشغول کار هستم و یکی از مسائل و دغدغه اصلی ورزش، وضعیت بررسی ورزش در سطح کشور بوده است. به همین خاطر سعی کردیم طرح آمایش سرزمین را در تمام استان‌ها تفویضی کنیم تا بر اساس این طرح آمایش، استعدادها را از نظر تمام منابع اعم از نیروی انسانی، منابع مالی امکانات و غیره و استعدادهای شاخص مورد بررسی و ارزیابی قرار دهیم و حتی CD آن را استخراج کردیم و روی نقشه ایران نیز این طرح تعریف شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح آمایش سرزمین تمام رشته‌های المپیکی را تحت پوشش قرار می‌دهد یا خیر گفت: اولاً این که ما در تمام رشته‌های ورزشی، المپیکی در کشور نداریم. تمام تلاش ما بر این است که در بین 38 رشته ورزشی بتوانیم در بازی‌های آسیایی 2018 اندونزی و به طبع آن بازی‌های المپیک 2020 تنها رشته‌هایی که شانس کسب مدال و مدال‌آوری در بازی‌ آسیایی و همچنین المپیک دارند، شناسایی کنیم. بنابراین در این طرح تلاش شده است که از بین 38 رشته تنها رشته‌هایی که عملکرد موفقی داشته باشند به بازی‌های آسیایی اعزام کنیم. البته در بسیاری از کشورها نیز حتی کشورهای توسعه‌یافته تمام رشته‌های آن‌ها المپیکی نیست. ما حتی در بازی‌های المپیکی دیدیم که بسیاری از کشورها امکان دارد 15 رشته المپیکی را تحت پوشش قرار دهند و در بقیه رشته‌ها عملکرد موفقی نداشته‌اند. بنابراین ما سعی خواهیم کرد موضوع استعدادیابی را از

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار