کد خبر: 807568
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۸
ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان در راستای پنهان کردن جرایم خود در یمن پخش برنامه‌های شبکه المسیره در ماهواره نایل ست را متوقف کرد.

کمیته حمایت از روزنامه نگاران و خبرنگاران مستقر در لندن از ممنوعیت پخش برنامه‌های شبکه المسیره بر روی ماهواره نایل ست انتقاد کرد.

شبکه خبری «المسیره»، گزارش داد که ائتلاف عربی-سعودی در تلاش برای ساکت کردن هر گونه صدای مخالفی که جنایت‌های این کشور و همپیمانانش در یمن را به تصویر می‌کشد اقدام به قطع پخش برنامه‌های شبکه المسیره بر روی ماهواره نایل ست کرده است.

کمیته حمایت از روزنامه نگاران و خبرنگاران ضمن اعلام همبستگی با کارکنان شبکه المسیره اعلام کرده که این اقدام عربستان بر خلاف همه قواعد آزادی بیان و حقوق بشر است و از همه سازمان‌های حقوق بشری خواست به این اقدام واکنش نشان دهند.

این اولین بار نیست که عربستان از نفوذ خود برای توقف پخش برنامه‌های شبکه‌های مخالف خود استفاده می‌کند؛ پیش‌از این نیز شبکه خبری المیادین مورد حملات عربستان قرار گرفته بود و دولت لبنان تحت فشار قرار گرفته تا برنامه‌های این شبکه در ماهواره عرب‌ست پخش نشود.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار