کد خبر: 807277
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۲
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: انتخابات آخرین دوره هیأت رئیسه شورای چهارم شهر تهران در جلسه علنی روز سه شنبه برگزار و پیش‌بینی می‌شود اعضای فعلی هیأت رئیسه دوباره رای بیاورند.

ابوالفضل قناعتی در رابطه با انتخاب هیات رئیسه شورای شهر تهران اظهار داشت: در جلسه علنی روز سه شنبه انتخابات هیات رئیسه آخرین دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: در انتخابات هیات رئیسه کاندیدای دو حزب اصولگرا و اصلاح طلب شورای اسلامی شهر تهران مشخص شده‌اند و کاندیدای اصولگراها اعضایی هستند که در دوره فعلی نیز به عنوان هیات رئیسه شورا مشغول به کارند.

وی یادآور شد: آنچه که در دوره سوم، شورای چهارم بسیار مهم بود کار کردن به دور از مباحث سیاسی و در تعامل و آرامش بود.

قناعتی بیان داشت: در شورای چهارم اکثر مصوبات شورا در دوره اصولگرایان بوده است و تعامل خوبی نیز با شهرداری تهران داشته‌ایم. 

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: در دوره سوم شورای چهارم از هزینه‌های بی بازده جلوگیری شده و سرمایه‌های شهر به سمت و سوی پروژه‌های عمرانی رفته است و سعی کردیم پروژه‌هایی را به پیش ببریم که در شهر تهران اثرگذار است و در کاهش آلودگی هوا و ترافیک تهران تاثیرگذار باشد.

وی بیان داشت: سعی شده در شورای شهر هم راستا با مدیریت شهری سیاستگذاری خوب و همسویی برای ارائه خدمات بهتر به شهروندان داشته باشیم .

قناعتی گفت: باید با تعامل کارها را در شهر به جلو ببریم و از سیاست زدگی به دور باشیم. 

وی گفت: در حوزه درآمد و هزینه نیز مشخص شده که براساس برنامه پیش برویم و منابع لازم را تامین کنیم.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار