کد خبر: 807174
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۵:۳۸
رئیس مجمع عالی بسیج آذربایجان‌شرقی:
رئیس مجمع عالی بسیج آذربایجان‌شرقی گفت: اقتصاد مقاومتی زمانی محقق می‌شود که شفاف‌سازی انجام شده و رانت‌خواری و پولشویی ریشه‌کن شود.

محمدعلی متفکرآزاد  در مجمع عالی بسیج آذربایجان‌شرقی با تاکید بر نقش‌آفرینی بسیج در حوزه‌های اقتصادی و صنعتی خواستار توجه ویژه به اهداف سند توسعه کشور شد.

وی عدالت و مردمی کردن اقتصاد را از اهداف اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: اقتصاد مقاومتی باید به گونه‌ای باشد که آحاد مردم در آن مشارکت داشته باشند و عدالت نیز جزو لاینفک برنامه اقتصادی است.

متفکرآزاد با بیان اینکه به تعبیر رهبری در دل فرهنگ، سیاست هم هست؛ باید به این نکته توجه کنیم که سبک زندگی در کشور، ما را به کدام سمت سوق می‌دهد؟ گفت: باید تفاوت‌های سبک زندگی اسلامی و غربی را احصا کنیم.

رئیس مجمع عالی بسیج آذربایجان‌شرقی به نقش حائز اهمیت آحاد مردم در تحقق اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: بسیاری از کالاهای مصرفی در ایران چند برابر متوسط جهانی مصرف می‌شوند.

متفکرآزاد خاطرنشان کرد: امروز با فراخوان دولت 45 هزار واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات اعلام آمادگی می‌کنند که این آمار نشان می‌دهد مشکل اساسی ما رکود است. برنامه ششم باید به شکلی نوشته شود که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی لحاظ شده و اهداف سند چشم‌انداز کشور عملیاتی گردد.

وی تأکید کرد: اقتصاد مقاومتی زمانی محقق می‌شود که شفاف‌سازی انجام شده و رانت‌خواری و پولشویی ریشه‌کن شود؛ انواع مفاسد موانع اصلی برای تحقق اقتصاد مقاومتی هستند. وقتی سود دلالی زیاد باشد، طبیعی است که مردم به سمت تولید سوق پیدا نکنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها