کد خبر: 807130
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۷
نامه به جاي مانده از كارمند شهرداري تهران كه در محل كارش خود را حلق‌آويز كرد، نشان مي‌دهد انگيزه وي اختلاف‌هاي خانوادگي بوده است.
به گزارش خبرنگار ما، ساعت 8 صبح ديروز قاضي حسين‌پور، بازپرس ويژه قتل دادسراي جنايي تهران با تماس مأموران كلانتري عوارضي از مرگ مشكوك مرد ميانسالي در ساختمان ناحيه 4 شهرداري منطقه 22 با خبر و همراه كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي در محل حاضر شد. تيم جنايي در محل حادثه كه در موتورخانه ساختمان ناحيه بود با جسد مرد 40 ساله‌اي به نام شروين روبه‌رو شدند كه به صورت حلق آويز به زندگي‌اش پايان داده بود.
 بررسي‌ها نشان داد شروين كارمند شهرداري ناحيه 4 منطقه 22 است كه شب قبل به عنوان شيفت شب در ساختمان حضور داشته و نيمه‌هاي شب به دلايلي به زندگي‌اش پايان داده است. مأموران در ادامه بررسي‌ها دو دستنوشته از مرد فوت شده كشف كردند كه يكي از آنها خطاب به همسرش و ديگري خطاب به مدير روابط عمومي شهرداري منطقه 22 نوشته شده بود.
مرد فوت شده انگيزه خودكشي خود را اختلافات خانوادگي اعلام كرده بود و همچنين از مديران شهرداري خواسته بود تا بيشتر به مشكلات كارمندان توجه داشته باشند. همزمان با ادامه تحقيقات درباره اين حادثه جسد به دستور قاضي حسين پور براي انجام آزمايش‌هاي لازم به پزشكي قانوني فرستاده شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار