کد خبر: 807054
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۹
ادعاي عجيب وزير اطلاعات: اجازه نمي‌دهند عكس آقاي روحاني را به راهپيمايي‌ها بياورند!
وزير اطلاعات در سخناني عجيب مدعي شد به مردم اجازه داده نمي‌شود عكس رئيس‌جمهور را به تجمعات استقبال و راهپيمايي‌ها بياورند و يك نفر را ديدم عكس روحاني را در آستين لباسش پنهان كرد و به راهپيمايي آورد! وي البته نامي از كساني كه چنين اجازه‌اي را نمي‌دهند نبرد و در مورد اينكه عكس‌هاي دست مردم از رئيس جمهور از كجا آمده هم سخني نگفت.
وزير اطلاعات در سخناني عجيب مدعي شد به مردم اجازه داده نمي‌شود عكس رئيس‌جمهور را به تجمعات استقبال و راهپيمايي‌ها بياورند و يك نفر را ديدم عكس روحاني را در آستين لباسش پنهان كرد و به راهپيمايي آورد! وي البته نامي از كساني كه چنين اجازه‌اي را نمي‌دهند نبرد و در مورد اينكه عكس‌هاي دست مردم از رئيس جمهور از كجا آمده هم سخني نگفت.
به گزارش فارس، حجت‌الاسلام سيدمحمود علوي وزير اطلاعات با حضور در برنامه تلويزيوني «نگاه يك» كه به مناسبت هفته دولت از شبكه اول سيما روي آنتن رفت، از جمله نقاط ضعف دولت به ضعف رسانه‌اي اشاره كرد و گفت: ‌اين موضوع بدين معني نيست كه مسئولان رسانه‌اي دولت تلاش نمي‌كنند بلكه دولت در بعد رسانه‌اي زياد سرمايه‌گذاري نمي‌كند. دولت خرج بي‌حساب آن هم از پول بيت‌المال براي تبليغ كار خود را شرعاً درست نمي‌داند و احساس مي‌كند براي اين كار توجيهي وجود ندارد به همين خاطر دستاوردهاي دولت آن طور كه بايد اعلام نمي‌شود. اين ضعف نه از سر ناتواني بلكه از روي امانتداري است كه بيت‌المال را صرف دفاع از خود نمي‌كند. رئيس‌جمهور نجابت به خرج مي‌دهد و بيت‌المال را صرف دفاع از خود نمي‌كند.
علوي در ادامه گفت: ‌ما مشاهده مي‌كنيم انسان‌هاي با‌وجدان در گروه‌هاي اجتماعي از دولت دفاع مي‌كنند؛ دفاعي كه از روي باور و ايمان است و يك دفاع در برابر دريافت مزد نيست.
وي با بيان اينكه بي‌مهري‌هايي نسبت به اين دولت صورت مي‌گيرد كه سابقه نداشته است، گفت: دولت مظلوم است و خدا نيز ياور مظلوم است. برخي از مردم مي‌آمدند و مي‌‌گفتند در راهپيمايي‌ها نمي‌گذاشتند عكس رئيس‌جمهور را در دست بگيريم و نمي‌‌گذارند در راهپيمايي‌ها و سفر رئيس‌جمهوري عكس رئيس‌جمهوري را بياوريم، يك نفر را ديدم عكس روحاني را در آستين لباسش پنهان كرد و به راهپيمايي آورد.
وزير اطلاعات با بيان اينكه ادبيات انتقاد با ادبيات تخريب فرق مي‌كند، گفت: خيلي‌ها با مشت گره كرده و به قول خودشان انتقاد مي‌كنند. در انتقاد به شخصيت طرف حمله نمي‌كنند، حرمت طرف را نمي‌شكنند و به طرف توهين نمي‌كنند. این رویکرد و طرز سخن‌گفتن از وزیر اطلاعات با آن جایگاه مهم، کمی عجیب و مشکوک به نظر می‌رسد. اینکه یک وزیر اطلاعات بگوید «یک نفر را دیدم عکس رئیس‌جمهور را در آستینش پنهان کرده بود» در شأن و جایگاه مهم اطلاعاتی و امنیتی یک مقام مسئول نیست.

    شبكه‌هاي اجتماعي يكي از مسيرهاي اطلاع ما از نظر مردم است
وي در ادامه گفت: من به شبكه‌هاي اجتماعي مي‌روم و در گروه‌ها از نظر مردم مطلع مي‌شوم چراكه شبكه‌هاي اجتماعي يكي از مسيرهاي اطلاع ما از نظرات مردم است. دولت از اينكه براي مردم هزينه بيشتر به وجود بيايد جلوگيري كرده و اين يعني مهار تورم. هنر دولت اين بود كه جلوي اين افزايش قيمت‌ها را گرفت. كمك به زندگي مردم يك زمان با ارزان‌شدن است و يك زمان با جلوگيري از گران‌شدن.
 
   دولت اگر ناني سر سفره مردم نگذاشت نگذاشت ناني هم برداشته شود
وزير اطلاعات در ادامه اظهار داشت: اقدامات دولت يازدهم كمك به قدرت خريد مردم با جلوگيري از گراني بود. دولت در شرايط تحريم و كاهش قيمت نفت اگر نتوانست نان اضافي بر سفره مردم بگذارد، لااقل نگذاشت كمي تكه‌نان هم از سفره مردم برداشته شود.

    رئيس‌جمهور حساسيت خاصي نسبت به فساد دارد
وي همچنين پيرامون موضوع حقوق‌هاي نجومي گفت: رئيس‌جمهور حساسيت خاصي نسبت به مسئله فساد دارد، ايشان به بنده گفت وزرا، معاونان و حتي بستگان من را زير نظر بگير و هرجا فسادي ديديد با قاطعيت برخورد كنيد. اين دستور صريح رئيس‌جمهور است.
علوي در ادامه خاطرنشان كرد: كار ما براساس شايعات نيست بلكه از روي اطلاعات است. اگر فساد متقن و مستندي ببينيم برخورد قاطع مي‌كنيم، البته نياز نيست هر موردي را رسانه‌اي كنيم بلكه بايد با آن برخورد شود. در همين خصوص چندين مورد از معاونان و وزرا و برخي سازمان‌هاي دولتي و حتي مديران عامل برخي بانك‌ها بودند. وي در همين باره گفت: در سال 94 و چند ماه قبل از مطرح شدن موضوع فيش‌هاي نجومي به يك مورد برخورديم كه موضوع را به رئيس‌جمهور گفتم كه وي نيز به بنده گفت به فلان وزير بگو آن معاون را بركنار كند. قضيه اين بود كه طرف 50 ميليون تومان گرفته بود و امضايي زده بود كه ما متوجه شديم و وي را بركنار كرديم. علوي پيرامون تعداد دارندگان فيش‌هاي نجومي گفت: ‌رئيس سازمان بازرسي كل كشور به بنده گفت از بررسي هزار مورد تنها 3 درصد از آنان حقوق نجومي دريافت مي‌كنند كه نزديك به 30 نفر مي‌شود.
وزير اطلاعات در مورد درخواست از دولت براي برخورد با دريافت‌كنندگان حقوق‌هاي نجومي افزود: بازداشت كردن برعهده دولت نيست بلكه در اختيار دستگاه قضايي است. نياز به شكايت دولت نيز ندارد، چون جرم جنبه عمومي دارد و دادستان و مدعي‌العموم مي‌توانند بدون شاكي اقدام كنند.

    همکاری با سپاه علیه تروریست‌ها
وی با بيان اينكه امروز دشمن تمام امكانات خود را بسيج كرده تا به امنيت جمهوري اسلامي ضربه وارد كند، گفت: با هوشياري سربازان امام زمان و همكاري نهادهاي امنيتي دشمن در اين امر ناكام مانده و تمام تروريست‌هايي كه قصد اقدامي عليه ما داشتند زير ضربه رفتند و برخي به هلاكت و برخي دستگير شدند. علوي با تأكيد براينكه همكاري بين دستگاه‌هاي اطلاعاتي كشور باعث شده رادار اطلاعاتي جمهوري اسلامي نقطه كوري نداشته باشد، گفت: وقتي متوجه شديم يك تيم عملياتي از حزب منحله دموكرات به سمت مرزهاي ما حركت كرده است، اطلاعات مورد نياز را به سپاه پاسداران داديم و با فرماندهي قرارگاه حمزه اين تيم زير ضربه رفت و اعضاي آن به هلاكت رسيدند و آن تيم منهدم شد. وي در همين خصوص گفت: در جنوب شرق نيز متوجه شديم به دو مكان امنيتي و نظامي دارند تونل‌هايي حفر مي‌كنند كه اهداف ضدامنيتي خود را دنبال كنند. ما با اشراف اطلاعاتي و با همكاري نيروي انتظامي آنان را زير ضربه برديم و تمام عوامل‌شان را دستگير كرديم. وزير اطلاعات خاطرنشان كرد: ‌در مورد اخير نيز كه فرمانده تيپ موصل داعش در آن به هلاكت رسيد 10 نفر از افرادشان طي عمليات مختلف دستگير و سه نفر از آنان به هلاكت رسيدند. يك نفر از آنان كه متواري شده بود نيز با همكاري سپاه پاسداران دستگير شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار