به گزارش خبرنگار ما، نيمه شب هجدهم مردادماه بود كه مرد جواني وارد كلانتري 148 انقلاب شد و به مأموران خبر داد كه گوشي تلفن همراهش سرقت شده است. او گفت لحظاتي قبل در حالي كه با تلفن همراهم حرف ميزدم از خياباني در همين نزديكي عبور ميكردم كه موتورسواري توقف كرد و تركنشين آن پياده شد و در يك لحظه گوشي تلفن همراهم را سرقت كرد و خودش را به موتورسواري كه منتظر او بود، رساند و هر دو گريختند. در حالي كه اين مرد مشغول طرح شكايت بود، ناگهان مأموران گشت كلانتري در حالي كه سارق جواني را بازداشت كرده بودند، از راه رسيدند. مرد مالباخته ناگهان خودش را به مأموران گشت رساند و گفت، اين جوان همان كسي است كه گوشي او را سرقت كرده است. سارق كه چارهاي جز اقرار نداشت، اعتراف كرد كه گوشي شاكي را سرقت كرده، اما گفت كه گوشيهاي سرقتي را همدست فرارياش با خودش برده است. او گفت من 17 سال دارم و براي اولين بار است كه سرقت كردهام.
يكي از مأموران گشت در شرح دستگيري متهم گفت: لحظاتي قبل در حال گشتزني بوديم كه به رفتار دو موتورسوار مظنون شديم و آنها را تحت نظر گرفتيم. بررسيهاي ما نشان ميداد كه آنها سارق هستند، بنابراين وقتي به آنها فرمان ايست داديم، راننده موتور با سرعت از محل دور شد. ما هم آنها را تعقيب كرديم تا اينكه تركنشين – متهم دستگير شده- از موتور پياده شد كه او را دستگير كرديم. كمي جلوتر همدست او موتورش را رها و در تاريكي شب با پاي پياده فرار كرد.
از آنجا كه احتمال ميرفت متهم بازداشت شده از سارقان سابقهدار باشد، پرونده او براي بررسي تخصصي به پايگاه سوم پليس آگاهي تهران فرستاده شد. بررسيهايكارآگاهان پليس نشان داد كه متهم 23 ساله است و محسن.الف نام دارد.
بررسي سوابق او هم حكايت از اين داشت كه او بارها به اتهام سرقت و درگيري بازداشت و نام او در بين مجرمان سابقهدار ثبت شده است. كارآگاهان در بررسي شكايتهاي مطرح شده هم متوجه شدند كه بيش از 60 مالباخته در نقاط مختلف تهران مشخصات سارقي را در اختيار پليس، گذاشتهاند كه با مشخصات محسن مطابقت دارد، بنابراين آنها بعد از حضور در اداره پليس، محسن را به عنوان سارق اموالشان شناسايي كردند.
محسن وقتي در اين باره تحقيق شد، گفت: من اعتياد شديدي به مصرف شيشه دارم به خاطر همين براي تهيه پول سرقت میکردم. بعد از هر كيفقاپي پول، اشياي قيمتي و گوشيهاي تلفن همراه را سرقت ميكرديم، اما اوراق هويتي را در معابر عمومي ميانداختيم تا كسي آن را به دست صاحبش برساند.
سرهنگ كارآگاه محمد نادربيگي، رئيس پايگاه سوم پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: شاكيان ميتوانند براي پيگيري شكايات خود به پايگاه سوم پليس آگاهي در خيابان سهروردي شمالي – خيابان خرمشهر – ميدان نيلوفر مراجعه كنند. وي گفت: تلاش براي بازداشت همدست متهم در جريان است.