کد خبر: 805767
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۷
مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان:
مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان ، مسجد درمانی را چاره سازترین راه مقابله با آسیب های فردی ، اجتماعی و سیاسی دانست و از فعالیت 5 هزار مسجد در استان اصفهان خبر داد.

حجت الاسلام محمدرضا صالحیان، در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته جهانی مسجد برگزار شد، ، با اشاره به اهمیت مساجد در رشد و توسعه مادی و معنوی جامعه، گفت: مسجد باید محلی باشد برای پاسخگویی به شبهات دینی و سیاسی و مسائل مختلف در ابعاد مختلف باید در مساجد تبیین شود.

وی ضمن تأکید بر اهمیت نقش مسجد در رواج فرهنگ و فرهنگ سازی در جامعه، تصریح کرد: اگر بخواهیم راه نفوذ را بر دشمن ببندیم، با بالا رفتن بصیرت دینی و سیاسی مردم این موضوع شکل می‌گیرد که همه اینها در مسجد میسر می‌شود، بهبود وضعیت تولید، تحقق اقتصاد مقاومتی و بسیاری از مسائل دیگر در مسجد می‌تواند فرهنگ سازی شود.

مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان خاطرنشان کرد: اگر مردم صبح و ظهر و شب در مسجد اجتماع کنند و امام جماعتی داشته باشیم که تنها به اقامه نماز اکتفا نکند و در راستای نشر و فرهنگ سازی خوبیها اقدام کند می‌تواند در مسجد بسیار سازنده باشد و در رشد فرهنگ دینی و معنوی مردم بسیار مؤثر باشد.

حجت الاسلام صالحیان با اشاره به فعالیتهای مختلف خیریه‌ها و قرض الحسنه‌ها در مساجد، اظهار کرد: بسیاری از مساجد ما درمانگاه و مجموعه درمانی دارند که از کمکهای مردمی و خیریه ساخته شده‌اند و در حال خدمت رسانی به مردم هستند. ما می‌توانیم برای رفع مشکلات مادی، معنوی، خانوادگی، اجتماعی، سیاسی و همه مسائل و عضلاتی که با آن روبرو هستیم مسجد درمانی را به کار ببریم.

مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر لزوم انقلابی بودن همه نهادها به ویژه مسجد، اظهار کرد: محور برنامه‌های ما مساجد در هفته جهانی مسجد، مسجد انقلابی است، یکی از پارامترهای انقلابی بودن مسجد پرهیز از اداره سنتی مسجد و علمی اداره کردن مساجد است.

وی با بیان اینکه هیئت امنای مساجد باید اشخاصی تحصیلکرده و صاحب علم باشند، تصریح کرد: زمانی که فعالیتها در مساجد به صورت علمی و کار شده باشد این یک مسجد انقلابی است، یکی از مسائل مهم این است که در ایام فراغت نوجوانان و کودکان و جوانان بتواند برنامه‌های آنان را غنی سازی کند.

حجت الاسلام صالحیان با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمن علیه جامعه و کشور، خاطرنشان کرد: در مسجد انقلابی باید به بصیرت سیاسی و دینی مردم افزوده شود و به شبهات سیاسی و فرهنگی و اعتقادی پاسخ داده شود، اگر می‌خواهیم مسلمانان در سراسر جهان با یکدیگر همدست شوند باید مساجد جهانی فکر کنند، معتقدیم اگر می‌خواهیم در عرصه جهانی ایفای نقش کنیم و حهان اسلام را متحد کنیم آنچه که امام جماعت در کشور ما می‌گوید باید در قطر هم گفته شود، ما مسلمانان باید بتوانیم با اتحاد در برابر دشمنان قرار بگیریم.

وی در ادامه از برگزاری 3 نظر سنجی در طول سال در مساجد از مردم، امام جماعت و نهادهای امنیتی خبرداد و افزود: با توجه به این نظرسنجیها ما 80 درصد موفقیت داشته‌ایم، علت این موفقیت استفاده از روحانیون جوان و تحصیلکرده و برنامه‌های متنوع در مساجد است.

مدیر اجرایی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان اصفهان ادامه داد: ما بسیار مظلوم هستیم، مسجد با زحمات خیرین ساخته می‌شوند، ائمه جماعات در حوزه علمیه تربیت می‌شوند، همه تلاشها صورت می گیرد و همه زمینه‌ها فراهم می‌شود تا مردم به مسجد بیایند اما حضور مردم در مسجد تنها وابسته به این مسائل نیست،دولت و مجلس به وظایف خود عمل می‌کنند؟

حجت الاسلام صالحیان ضمن تأکید بر لزوم همکاری و همخوانی همه دستگاه‌ها به ویژه دولت و نهادهایی نظیر مدارس و دانشگاه‌ها برای جذب حداکثری مسجد، تصریح کرد: روشنگری در مساجد امری است بسیار مهم که باید به آن پرداخته شود، مسائلی نظیر برجام، فیشهای حقوقی نجومی و مسائل سیاسی روز کشور و جهان در مساجد باید تبیین شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار