کد خبر: 805412
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۲
پسر جواني كه به خاطر طلب 5/1 ميليون توماني‌اش صاحبكارش را به قتل رسانده بود، با كمك خيران از چوبه دار فاصله گرفت.
به گزارش خبرنگار ما، خردادماه سال 89 بود كه مأموران پليس تهران از قتل مرد ميانسالي در حوالي منطقه كمرد در شرق تهران با خبر و راهي محل شدند. مأموران در محل حادثه كه كارگاه گچبري بود با جسد مرد 45 ساله‌اي به نام شهاب روبه‌رو شدند كه بررسي‌ها نشان داد وي ابتدا با ضربات جسم سخت به سرش به شدت زخمي شده و بعد با فشار بر عناصر حياتي گردنش به قتل رسيده است. در حالي كه هنوز ساعتي از حادثه نگذشته بود و تحقيقات براي شناسايي و دستگيري قاتل ادامه داشت، پسر جواني به كارگاه مراجعه كرد و مدعي شد، شاگرد مقتول است. مأموران كه به رفتار وي مظنون شده بودند پسر جوان را بازداشت كردند و مورد بازجويي قرار دادند.

متهم در بازجويي‌هاي اوليه به قتل صاحبكارش اعتراف كرد. وي گفت: من مبلغ يك ميليون و 500 هزار تومان از مقتول طلب داشتم. هر وقت از وي طلبم را درخواست مي‌كردم، شهاب بهانه‌اي مي‌آورد و فقط به من وعده و وعيد مي‌داد. در حالي كه نياز فوري به اين پول داشتم، تصميم گرفتم خودروي پرايد شهاب را سرقت كنم و بفروشم. ساعتي قبل به كارگاه آمدم و دوباره درخواست طلبم را كردم اما او دوباره بهانه آورد كه با هم درگير شديم و او را به قتل رساندم. پس از اين خودرواش را سرقت كردم اما از آنجايي كه رانندگي بلد نبودم در يكي از خيابان‌هاي اطراف تصادف كردم. وقتي تصادف كردم، پشيمان شدم و به طرف كارگاه برگشتم تا چنانچه صاحبكارم زنده باشد، او رابه بيمارستان ببرم كه دستگير شدم.

متهم پس از تحقيقات تكميلي در شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران پاي ميز محاكمه حاضر شد. اولياي دم براي قاتل درخواست قصاص دادند و هيئت قضايي هم متهم را به قصاص محكوم كرد. با تأييد رأي دادگاه در ديوان عالي كشور پرونده متهم براي سير مراحل قانوني حكم به شعبه اجراي احكام دادسراي جنايي فرستاده شد.

در حالي كه متهم پس از گرفتن استيذان حكمش در یک قدمي چوبه دار قرار داشت، قاضي دشتبان، سرپرست اجراي احكام دادسراي جنايي جلسات متعددي را براي جلب رضايت برگزار كردند تا اينكه اولياي دم اعلام كردند چنانچه متهم ديه پرداخت كند، او را مي‌بخشند. سرانجام صبح ديروز چند خير ناشناس به دادسراي جنايي رفتند و ديه مقتول را پرداخت كردند. بدين ترتيب متهم كه در يك قدمي چوبه دار قرار داشت، به زندگي دوباره برگشت و به زودي از جنبه عمومي جرم در دادگاه كيفري يك استان تهران محاكمه خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار