کد خبر: 804754
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۴
اولاد آدم
اولاد آدم تا پيش از اينكه بشنود بي‌نظمي وجود دارد، دنبال يك ناظم خوب مي‌گشت تا بتواند به همه چيز نظم بدهد. اما بعدش كه شنيد بي‌نظمي وجود دارد، پشيمان شد! يعني اولش باورش براي اولاد آدم سخت بود تا اينكه شنيد وزير دادگستري گفته است براي مبارزه هدفمند با فساد، بايد در ابتدا از حالت بي‌نظمي موجود خارج شويم. اولاد آدم هم كه ديد اين بي‌نظمي ربط مستقيم به فساد دارد و بنا نيست كه اولاد آدم با فساد مبارزه كند، از فكر ناظم و نظم خارج شد و به روال معمولي زندگي طبيعي خود بازگشت!
بگذاريد با ذكر يك مثال به شما خاطرنشان كنم كه كار، كار اولاد آدم نيست و براي همين هم خودش را كنار كشيده تا باد بيايد و هوا يك مقدار خنك بشود! مثلاً همين جناب وزير دادگستري با بيان اينكه حدود ۵۰ ميليون حساب بانكي مخدوش و داراي هويت نامشخص در نظام بانكي وجود دارد، گفته: چنين آماري نظام بانكي كشور را زير سؤال مي‌برد و علاوه بر اينكه به اقتصاد كشور ضربه وارد مي‌كند، چهره نامطلوبي از شرايط دروني كشور بروز مي‌دهد و اين يعني بي‌نظمي موجود را بايد نظم داد!
در اينجا اولاد آدم فقط مي‌تواند به دادن يك پيشنهاد بسنده كند تا نقش تاريخي خود را در اين برهه حساس سال آخري دولت تدبير و اميد با رشد اقتصادي 4/4 درصدي ايفا كند و آن اين است كه چرا اين‌بار صورت مسئله را مانند ساير بارها، پاك نكرده‌ايد تا خلاص شويد! صورت مسئله را كه پاك كنيد مثل اين مي‌ماند كه پاك كرده‌ايد!
مثلاً جانم برايتان بگويد كه ببينيد آخوندي مشكل بي‌نظمي موجود در بحث مسكن را كه پر شده بود از مسكن مهر و اجتماعي و قسطي و كارتن خوابي و بالادرختي، به چه راحتي حل كرد و آب از آب تكان نخورد!يعني بررسي متن ويرايش جديد لايحه برنامه ششم توسعه توسط اولاد آدم حاكي از آن است كه واژه مسكن از ادبيات برنامه‌نويسان دولت يازدهم حذف شده است ناپديد شده و اين يعني معجزه آخوندي!.
بلي! بررسي مواد سي و پنج گانه لايحه برنامه ششم توسعه فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي كشور حاكي از آن است كه دولت همچنان رويكرد بي‌برنامگي براي بخش مسكن را در پيش گرفته است و صورت مسئله را پاك كرده است. نظم ما در بي‌نظمي است!
الان هم براي حل كردن آن 50 ميليون حساب بانكي مخدوش، كافي است كه يا صورت مسئله را پاك كنيم يا يك شعار جديد‌الاحداث راه بيندازيم كه نشان بدهد به فكر تعميم فساد بوده‌ايم تا به همه فساد برسد. مثلاً بگوييم: هر ايراني يك حساب مخدوش بايد داشته باشد. و آنها كه ايراني‌ترند، بيشتر از يك حساب مخدوش!
البته اين كاري كه آخوندي كرده و صورت مسئله را پاك كرده، كار سختي است. مثلاً ربيعي هم آمده اداي او را در بياورد اما نتوانسته كل صورت مسئله را پاك كند و در لايحه برنامه ششم توسعه براي بزرگ‌ترين بحران پيش روي كشور در سال‌هاي آتي كه بيكاري حداقل ۵ميليون نفري و ورود ۵ميليون بيكار جديد به بازار كار است، هيچ برنامه جامع و عملي نداشته و تمام طرح اين لايحه براي بيكاران را در پنج خط خلاصه كرده است! البته باز جاي شكرش باقي است كه پنج خط است و 10 خط نيست! زیرا عدد 5 میلیون بیکار با10 خط برنامه هم‌خوانی نداشت.
از اولاد آدم نخواهيد كه دسته گل‌هاي ديگر را رو كند كه رو ندارد كه از اين رو به آن رو كند شما را! همينطوري دارند نظممان مي‌دهند، آنوقت مي‌خواهيد به عنوان عامل بي‌نظمي شناخته شوم و گناهش بيفتد پاي من؟ حاشا و كلا! اولاد آدم يك پاك‌كن فوري اختراع مي‌كند و در اختيار مديران و وزرا و كليه نجومي‌بگيران مي‌گذارد تا هرجاي هر برنامه‌اي را خواستند پاك كنند.... و مثل اولاد آدم شب‌ها با وجدان آسوده بخوابند....
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار