کد خبر: 804599
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۷
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان:
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: با بررسی مسایل و مشکلات واحدهای متعدد ثبت نام کرده برای دریافت تسهیلات رونق تولید، 866 واحد برای دریافت این تسهیلات به بانک معرفی شده اند.
بهروز اسودی  در بیست و هشتمین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در سالن اجتماعات فرمانداری سمنان، با بیان اینکه تاکنون ٢ هزار و ١٦٨ واحد استان سمنان برای دریافت تسهیلات رونق تولید در سامانه بهین یاب ثبت نام کرده اند، افزود: از این تعداد ٨٦٦ واحد تولیدی برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند.
وی گفت: پرونده ١٤ واحد صنعتی بررسی و بیش از ٢٣١ میلیارد ریال تسهیلات برای رونق این واحدها مصوب شد که با راه اندازی و فعال شدن این واحدها و افزایش ظرفیت تولید آن ها، برای ٢٦٢ نفر شغل جدید ایجاد می شود..
اسودی با اشاره به بررسی مشکلات واحدها در 2 بخش صنعتی و کشاورزی گفت: پرونده ١١٧ شرکت تولیدی بخش کشاورزی استان سمنان نیز در این نشست بررسی و با پرداخت تسهیلات بیش از ١١٦ میلیارد ریال به این واحدها موافقت شد که با فعال شدن این واحدها برای ٢٣٦ نفر شغل جدید ایجاد می شود..
وی تصریح کرد: از ٨٦٦ واحد در حدود ٢٩٥ واحد مرتبط با وزارت صنعت است که با پرداخت تسهیلات رونق تولید و فعالیت دوباره یا افزایش میزان تولید این واحد، با تسهیلاتی بالغ بر سه هزار و 98 میلیارد ریال، برای سه هزار 965 نفر ایجاد اشتغال می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان افزود: تاکنون به ٤٢ واحد تولیدی تسهیلات رونق تولید از طرف بانکهای استان سمنان پرداخت شده است..
دولت تدبیر و امید با هدف ارایه تسهیلات رونق تولید برای رونق گرفتن فعالیت واحدهای تولیدی پس از شرایط تحریم، سامانه بهین یاب (www.behinyab.ir) را برای ثبت نام و ارایه مشکلات در بخش های تسهیلات بانکی، بیمه، مالیات بر ارزش افزوده و سرمایه در گردش، طراحی و برنامه ریزی کرده است.
حدود یکهزار و 800 واحد تولیدی و صنعتی در استان سمنان فعالیت دارند که 621 واحدتولیدی از این تعداد به دلایل مشکلات متعدد غیر فعال هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار