جشن بيبيسي براي مستشاري امريكا در آزادي منبيج!بيبيسي دروغگو در ميان اخبار آزادسازي شهرها از دست داعش فقط براي آزادسازي منبيج كه مدعي است با مستشاري امريكا انجام شده است، غش ميكند.
اين رسانه وارونهساز دروغگو اخبار آزادسازيهاي اخير در سوريه را كه به دست ارتش سوريه و نيروهاي مقاومت اتفاق ميافتد، معمولاً با ايراد و ابهام و وارونهسازي حقيقت مطلب و بدون انعكاس رضايت مردم منتشر ميكند اما ديشب كسري ناجي، خبرنگار خود را به ميان مردم منبيج فرستاد تا از غش كردن زنان از خوشحالي گزارش بگيرد و مرداني را كه به داعش صفت سگ و خوك و حرامزاده ميدادند، به تصوير بكشد اما در واقع اين زنان منبيجي نبودند كه از خوشحالي غش ميكردند، بلكه اين بيبيسي وارونهساز بود كه براي مستشاري امريكا در اين عمليات غش ميكرد.
امريكا كه مستشاري او در خلق داعش اين روزها رسواي تبليغات انتخاباتي اين كشور شده است، تلاش ميكند تا با شركت در عملياتهاي منطقه، نقش خود را در مديريت داعش و فرسايشي كردن جنگ در منطقه بازي كند و بيبيسي بهتر از هر رسانه ديگري در انتشار اخبار آن براي امريكا سر تكان ميدهد.