کد خبر: 803919
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۶
افتخار خدمت به كشور از راه علم را خيلى قدر بدانيد...
افتخار خدمت به كشور از راه علم را خيلى قدر بدانيد. خدمت به كشور از راه‌هاى مختلفى ممكن است؛ يكى از بهترين راه‌هايش خدمت به كشور از راه علم است. سياستمدارها هم خدمت به كشور مي‌كنند؛ مجاهدان راه خدا و رزم‏آوران ميدان‌هاى جنگ هم خدمت به كشور مي‌كنند، تجار و بازرگانان و بقيه هم خدمت به كشور مي‌كنند، صنعتگران هم خدمت به كشور مي‌كنند؛ اما يكى از راه‌هاى برجسته خدمت به كشور، از راه علم است.
 علم مايه اقتدار ملى، مايه قدرت كشور، مايه ثروت كشور و مايه سربلندى هر كشورى است. شما در درس خواندن و در حائز شدن رتبه‌هاى بالاى علمى، اگر اين نيت را بكنيد، كارتان مي‌شود عبادت. يعنى كار انسان - يك كار واحد - با دو نيت مغاير، دو حالت گوناگون پيدا مي‌كند: گاهى همان كار مي‌شود عبادت، گاهى همان كار مي‌شود معصيت.
 شما اگر چنانچه اين تحصيل را، اين تلاش علمى را، اين سعى براى به دست آوردن رتبه‌هاى نخبگى را، براى خدمت به مردم و براى خدمت به كشور و براى سربلندى نظام اسلامى انجام بدهيد، بلاشك يكى از حسنات شما خواهد بود.
بيانات رهبر انقلاب در جمع نخبگان
بهمن۸۹
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها